apomat1982 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καλημερα σε ολους, εδω και αρκετο καιρο δε δουλευουν οι εξτρα usb θυρες του κουτιου. τις συνδεω κανονικα στη μητρικη και οποτε βαζω μια συσκευη μου βγαζει το μηνυμα "διενεξη ενεργειας θυρας διανομεα usb" ή κατι τετοιο. η μητρικη ειναι η MSI P31 NEO-F (εντελως τραγικη, μου βγαζει συνεχεια μπλε οθονη και κανει restart), CPU core2Quad, VGA ASUS 8600GTS Silent (που το περιοδικο RAM την εβγαλε κορυφαια στην κατηγορια της τρομαρα τους) μνημες δε θυμαμαι αλλα ειναι στα 800 και το τροφοδοτικο της Thermaltake στα 550 Watt. Τωρα ειναι εγκατεστημενα τα Vista Ultimate SP1 64bit, αλλα το προβλημα υπηρχε και στα ΧΡ πως το βλεπετε;;;;;
karabouzouk... Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Καλές πατάτες αυτές οι MSI..... οι μπλέ οθόνες τι αφορούν....?? έχεις παρατηρήσει ποτέ τι λένε πανω πάνω...? Αν ειναι ακαταλαβίστικα πιθανότατα είναι μνήμες... αλλίως είναι VGA και μετά όλα τα άλλα... Μπλε οθόνες δεν τις προσπερνάς έτσι πάντως και είναι πολύ συμαντικότερες από τις usb.. μπορεί επίσης να οφείλονται σε θερμοκρασίες...για τσέκαρε την vga μήπως βαράει κόκκινα μετά από λίγο αν και δεν νομίζω, και την cpu μήπως έχει χαλάσει η θερμοαγώγιμη πάστα και θέλει αλλαγή αν και ούτε αυτό νομίζω να φταίει... τσέκαρε επίσης τους drivers vga γιατι αυτές οι asus είναι πολύ ύπουλες...!! Και να ξέρεις... ΠΑΝΤΑ GIGABYTE και θα βρεις την υγειά σου...
apomat1982 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 οταν ερθει η ωρα της αλλαγης θα ακουσω σιγουρα τη συμβουλη σου!! τωρα που το λες μου ερχονται οι φλασεις μια-μια. απο την αρχη η καρτα γραφικων δεν ηταν στα καλα της. τον τελευταιο καιρο οποτε παω να παιξω παιχνιδι μετα απο κανενα μισαωρο με πεταει εξω. πιστευα οτι ηταν θεμα software αλλα ειχα και καποιες υποψιες θερμοκρασιας. βλεπεις η Asus λεει οτι με την passive cooling της καρτας ειναι 2 βαθμους κατω απο τα συνηθισμενα. Βλακειες ειναι ολα αυτα. Σε οσα φορουμ κι αν διαβασα στο ιντερνετ ολοι παραπονα ειχαν απο την 8600. Οποτε τωρα τρωω ακυρο για τα USB ετσι. Και οσο να ναι χρειαζονται!
karabouzouk... Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 δοκίμασε να βάλεις ένα ανεμιστηράκι στη vga στερεώνοντας το κάπως και θα δεις τεράστια διαφορά....εγώ όσες vga εχω δει που έχουν μόνο παθητική ψύξη ποτέ δεν τις αφίνω έτσι...α και οι BSOD απ ότι κατάλαβα από αυτόι θα είναι.... Πάλι δεν απαντάω για τις usb αλλά εγώ το μόνο που θα έκανα θα ήταν να έκανα επανεγκατάσταση τους drivers αλλά για σίγουρα και για να μην κάνεις τσάμπα κόπο πάρε ενα πως το λένε με πολλές usb πάνω και παράτατες τις μπροστινές...κανά 10 ευρω το πάρα πολυ να έχουν...
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 -Βεβαιώσου για τους driver της μητρικής -Τσέκαρε ότι οι μπροστινές είναι σωστά συνδεδεμένες -Η 8600 με passive υπερθερμαίνετε (εκτός και αν έχεις ΠΟΛΥ καλό air-flow στο κουτί...) -Όσο για τις Gigabyte... γκουχ γκουουχ...
karabouzouk... Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 ααα εδώ θα τα χαλάσουμε....!! όποιος πει κακό για τις gigabyte θα έχει να κάνει μαζί μου...!!! Ρε ειναι απλά..ΣΚΥΛΙA τέλος....! Χαλασμένες Gigabyte έχω δει μετρημένες στα δάχτυλα του ενώς χεριού....ΠΟΤΕ μα ποτέ σκασμένους πυκνωτές και από προβλήματα ή δυσλειτουργείες δεν έχω κάτι στο νου μου...
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Όχι δεν θα τα χαλάσουμε καθόλου. Δεν λέω ότι δεν είναι αξιόπιστες, το αντίθετο μάλιστα. Για default μια χαρά είναι και για την ακρίβεια κατά καιρους είχα μερικές. Απλά let's be honest, πάντα υστερούσαν στο clockάρισμα...
vretman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Κατι ασχετο...Κανα upsακι εχεις στο pc σου? Οσες φορες εχω δει καμμενες usb κατι δεν παει καλα με το ρευμα...
apomat1982 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 εχω πολυπριζο με σταθεροποιητη τασης. οσο για τις σωστες συνδεσεις ειναι ολα τσεκαρισμενα και μπηκαν σωστα. οι drivers δεν ξερω αν φταινε αν και δεν το πιστευω. σημερα θα τους κανω για μια αναβαθμηση. το τροφοδοτικο να τονισω οτι δινει καλα χαρακτηριστικα. για το passive cooling τι να πω. σηκωνω τα χερια ψηλα. εχω μπρος πισω 12αρηδες ανεμιστηρες και αρχισε να κανει πολυ θορυβο. τωρα αν βαλω και τον πλαινο να δουλεψει το κουτι θα ακουγεται πιο πολυ και απο τα Ζ-5500 μου!!! αλλα για να με πεταει καθε λιγο στα παιχνιδια μαλλον ζεσταινεται πολυ! δεν πειραζει... χειμωνας ερχεται... το αεριο δε μου το συνδεσαν ακομα.... πως αλλιως θα ζεσταθω;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.