Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα ηχου

-TheFake-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,επειγη το pc ηταν παραφορτομενο,του εσκασα ενα φορματ χθες.Εβαλα Windows XP και ολους τους βασικους drivers,δηλαδη mouse,keyboard,usb,wireless για ιντερνετ μπλα μπλα...Το προβλημα ειναι με τιν καρτα ηιχου.Οταν αγορασα το pc,μου εδωσαν μαζι 2 cd,ενα με drivers για XP,και ενα για Vista.Το προβλημα ειναι,δεν μπορω να βρω τι εχω κανει το cd των drivers για XP :cry::cry:

Σκεφτηκα λοιπον να παρω το cd με τους drivers των Vista,να δω τα μοντελα των καρτων που εχω (ηχου,lan,usb κλπ) και να κατεβασω απο το internet τους drivers.Για το lan και το usb,με πεδεψε λιγο αλλα ειναι ΟΚ τωρα.Το προβλημα ειναι,οτι,οσο και αν εχω ψαξει,οσο και αν εχω ρωτησει,δεν βρισκω πουθενα τους σωστους drivers για τα XP.Εφαξα στο site της Realtek,στο Google,ρωτησα στο msn,τιποτα...

Στο cd με τους drivers εχει ενα σημειο που λεει τα χαρακτηρηστικα των drivers για καρτα ηχου (Driver CD Information). Αυτα ειναι που λεει εκεινη η σελιδα για τους drivers:

driversxq5.png

Θα βοηθουσε αν μπορουσατε να βρειτε τιποτα σχετικο.Αν θελετε καποια αλλη πληροφορια για καποιο αλλο hardware,απλα ρωτηστε με.Καθε βοηυεια δεκτη.Τωρα παο να ξαναψαξω ολο το σπιτι :P

Δημοσ.

Καλημερα,

Να μπεις στο site της μητρικης και θα τους βρεις αν ειναι onboard.

Ανοιξε το κουτι κοιτα πιο μοντελο ειναι η μητρικη σου,google....κλπ.

Καλο θα ηταν να κατεβαζες και τους drivers για καρτα δικτυου και οτι αλλο εχει onboard η μητρικη και να εκανες αυτους εγκατασταση.

:mrgreen:

-----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 09 : 43 : 26-----

http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/driver/ga-946gmx-s2.html

Δημοσ.

έτσι. Στα έδωσε ο φίλος παραπάνω. Εκεί που λέει audio θα πατήσεις λήψη και στα 2 αρχεία που έχει, τα εγκαταστείς και είσαι οκ. Αν και από ότι βλέπω και οι drivers που έχεις για τα vista μάλλον θα κάνουν.

Δημοσ.

Κατεβασα και τα δυο αρχεια που μου ειπες φιλε...Το ενα ειναι ΟΚ.Στο αλλο εχουμε προβλημα...

errordg1.png

Καμια ιδεα για το τι ειναι?

Δημοσ.

Τώρα έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με onboard κάρτες ήχου, αλλά παίζει να θέλει ένα hot fix της ms για το high def. Είναι αυτό KB888111 και λογικά θα είναι σε κάποιο από τα cd σου. Κατά 60 % :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...