Προς το περιεχόμενο

FIFA 09 Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε εγώ δεν το είπα γιατί θα χαλάσει το thread. Για σένα το λέω, για να πάρεις την απάντηση που ζητάς. Εφόσον εδώ σχεδόν όλοι ασχολούνται με τον κονσολοέκδοση δεν νομίζω να μπορούν να σε βοηθήσουν.

Έψαξα πάντως λίγο για το θέμα του χειριστηρίου που είπες και διαπίστωσα ότι το παιχνίδι δεν παίζει μόνο με Logitech, υποστηρίζει αρκετά joypads όμως ορισμένες φορές υπάρχουν διάφορα προβλήματα κατά την αναγνώρισή τους. Μια απ' τις καλύτερες απαντήσεις που βρήκα ήταν αυτό το post:

http://forums.evo-web.co.uk/showpost.php?p=1471837&postcount=10

Στο ίδιο forum, λίγο πιο κάτω, αναφέρονται σε ένα άλλο link στο επίσημο forum της ΕΑ.

http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-pc/348386-solution-gamepad-issues.html

Εκεί υπάρχει ένα rar αρχείο που υποτίθεται ότι λειτουργεί ως fix για τα joypad issues.

Δημοσ.

Με ξενερώνει απίστευτα η ευκολία των γκολ... Δηλαδή και με τον πιο άσχετο να παίξεις, πατάει το σουτ και γκολ από όπου κι αν σουτάρει. Και κάθεται και το βλέπει κιόλας και χαίρεται λες και έγινε guru της μπάλας...

Δημοσ.
Με ξενερώνει απίστευτα η ευκολία των γκολ... Δηλαδή και με τον πιο άσχετο να παίξεις, πατάει το σουτ και γκολ από όπου κι αν σουτάρει. Και κάθεται και το βλέπει κιόλας και χαίρεται λες και έγινε guru της μπάλας...

ελπιζω οτι μιλας για το PC version, επειδη εμεις η λατρεις του παιχνιδιου στην κονσολα δεν εχουμε αυτο το προβλημα. Και αν ειναι σε κονσολα, σε ποια δυσκολια το εχεις? Κανει μεγαλη ΔΙΑΦΟΡΑ!..να το ξερεις, θελω να σε δω να βαλεις γκοαλ σε legendary η ακομη και world class.. και τριτο...παιζεις ονλινε? η με αντιπαλους? θελω να σε δω να βαζεις γκοαλ με αντιπάλους, ολοι οι περισσότερη αγώνες τελιωνουν με σκορ 1-2 , 1-0, 3-2, 2-1, κλπ. αυτα ειναι τα avg σε καθε αγωνα που παιζουμε.

Δημοσ.

Εγώ πάντως στο online έχω βαρεθεί κάτι 0-0 χωρίς φάσεις. Εννοείται με σχετικά μικρές ομάδες και αντιπάλους που παίζουν μπάλα και δεν κάνουν γιούρια και ό,τι βγει.

0-0 στο Pro, ειδικά στο online, δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ.

(εννοείται ότι μιλάμε ΠΑΝΤΑ για την κονσολάδικη έκδοση του Fifa09)

Δημοσ.

Ωραίο review!

Μακάρι να είχε και 10vs10 και στο pc...

Χμμ μπαίνουν 20 άσχετοι και τρέχουν σαν πρόβατα, μπρός η μπάλα 20 από πίσω. Γιούρια! :P

Δυστυχώς για την έκδοση για pc έχεις δίκιο.. δεν λέει πολλά, αν και το keyboard-mouse control μου άρεσε, κάτι σαν fps βρε παιδί μου :P

Σήμερα που έπαιξα βρήκα και ένα ωραίο τρόπο να βάζεις γκολ! ;)

fifasuperduperomggoalag1.png

Να και το replay για το FIFA 2009

>http://rapidshare.com/files/160177696/FIFA_09.rar

Όπως και το video

>http://rapidshare.com/files/160177685/fifa09d-2008-11-03-09-18-45.7z

Τι κάνει ο Ronaldinho ε;

Και στο 2008 μου είχε τύχει παρόμοια φάση..

Πάντως δεν με χάλασε το γκολ στην συγκεκριμένη στιγμή :P

Δημοσ.
ελπιζω οτι μιλας για το PC version, επειδη εμεις η λατρεις του παιχνιδιου στην κονσολα δεν εχουμε αυτο το προβλημα. Και αν ειναι σε κονσολα, σε ποια δυσκολια το εχεις? Κανει μεγαλη ΔΙΑΦΟΡΑ!..να το ξερεις, θελω να σε δω να βαλεις γκοαλ σε legendary η ακομη και world class.. και τριτο...παιζεις ονλινε? η με αντιπαλους? θελω να σε δω να βαζεις γκοαλ με αντιπάλους, ολοι οι περισσότερη αγώνες τελιωνουν με σκορ 1-2 , 1-0, 3-2, 2-1, κλπ. αυτα ειναι τα avg σε καθε αγωνα που παιζουμε.

Για PC μιλάω... Online. Εσύ μιλάς για PS3 ή Xbox?

Δημοσ.
Για PC μιλάω... Online. Εσύ μιλάς για PS3 ή Xbox?

για Χβοχ360...παντως, να ξερετε, πως ειναι διαφορετικο στην εκδοση του PC. Εγω θα προτεινα ΠΡΟ για pc, alla οχι για κονσολα!

Δημοσ.

Το Fifa γενικά είναι καλύτερο από το Pro στην κονσόλα ενώ στο PC δεν είναι το ίδιο καλό...

Έχω βαρεθεί να βάζω απευθείας κόρνερ στο Pro ήμαρτον!!!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εγω προσωπικα εχω να πω οτι το fifa ειναι κλασεισ ανωτερο απο το pro..μονο αν σκεφτεις το ποσες περρισοτερες ομαδες διαθετει το fifa και γενικα πολυ καλυτερο gameplay.

Δημοσ.

Τα licenses των ομάδων είναι μάλλον το λιγότερα που μας ενδιαφέρει. Το gameplay είναι που μετράει, που τόσα χρόνια κυριαρχούσε το Pro, φέτος όμως την έφαγε με τις αθλιότητες του Τσακατσούκα -plz die-.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...