Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 update και ban

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιτέλους έκανα κι εγώ το NXE update...

Ενώ σε εναν φίλο μου που το έκανε κατα το μεσημεράκι, του πήρα μόνο 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί και να εγκατασταθεί, εμένα μου πήρε (Ε-ΛΕ-ΟΣ) 2 ολόκληρες ώρες!!!

Σερνόταν κατα την διάρκει του downloading, αλλά ευτυχώς ολοκληρώθηκε :P

Καλό φαίνεται τελικά αν και μου ψιλο-κολλούσε 2-3 φορές καθώς περιλανιόμουν μέσα στα μενού, καθώς επίσης σε αρκετά σημεία μου έβγαζε error codes και οτι δεν ήταν διαθέσιμο το υλικό (π.χ. Demos στο marketplace, add-ons κ.τ.λ.). Και στου φίλου μου που έχει αφλασάριστη κονσόλα τα ίδια κάνει... γιατί έτσι; Τα αναβαθμίζουν και δεν είναι διαθέσιμα;

LIVE δεν πολυμπήκα για να παίξω ποτέ με την κονσόλα!

Μόνο πριν κανά 7μηνο είχα παίξει για 1-2 ώρες CoD4 (copy, έτσι?) αλλά δεν έπαθα τπτ.

Μετά απο τόσο καιρό μπήκα πρώτη φορά στις 24/10/2008 αν θυμάμαι καλά και καταλάθος είχα και μέσα στο tray την κόπια του CoD4, αλλά και πάλι τπτ... μέχρι και αναβάθμιση το παιχνίδι μου έκανε :P

Ήταν η τελευταία φορά που μπήκα LIVE...

Τις επόμενες μέρες ήμουν κι εγώ ένας απο αυτούς που έπαιξαν "πρώτοι απ' όλους" τα GoW2 και CoD5 και τελικά βγήκε η βρώμα με τα bans όλων αυτών που τα έπαιξαν.

Μέχρι και χθές το βράδυ έπαιξα GoW2 και CoD5 (OFF-LINE πάντα και χωρίς καλώδια δυκτίου συνδεμένα πάνω). -Για την ιστορία, έχω BenQ με iXtreme 1.41 και την κονσόλα την αγόρασα πριν 11 μήνες περίπου.-

Με αρκετό φόβο λοιπόν, σύνδεσα σήμερα την κονσόλα στο net και περίμενα να δώ εάν μπήκα στο .... "club" :P

Αλλά τπτ!!! Το update έγινε χωρίς πρόβλημα και συνδέομαι κανονικά στο LIVE. To μόνο προβληματάκι ήταν με το router και την λειτουργεία ΝΑΤ που μου έβγαζε οτι δεν λειτουργούσε σωστά (πριν το update όταν έμπαινα LIVE και έκανα connection test, δεν μου το έβγαλε ποτέ), αλλά μετά απο ένα port forward όλα δουλεύουν ρολόι!

Είμαι ένας απο τους τυχερούς που την γλίτωσαν ή θα την φάω αυτές της μέρες εαν ξαναμπώ άραγε;;;

Δημοσ.

Μια ερώτηση έχω να σου κάνω,γιατί δεν κατέβασες το NXΕ από τα torrents παρα προτίμησες να διακινδυνέψειs το ban ειδικά τώρα.

Έχω την εντύπωση ότι έκανες μεγάλο λάθος...Ελπίζω να μην σε στάμπαρε.

Δημοσ.
Μια ερώτηση έχω να σου κάνω,γιατί δεν κατέβασες το NXΕ από τα torrents παρα προτίμησες να διακινδυνέψειs το ban ειδικά τώρα.

Έχω την εντύπωση ότι έκανες μεγάλο λάθος...Ελπίζω να μην σε στάμπαρε.

Εάν με είχαν σταμπάρει, τι τώρα, τι σε 1 μήνα, το ban δεν θα το γλίτωνα. Το ίδιο κάνει!

Δημοσ.

Όχι φιλε μου εδώ κανεις μεγάλο λάθος...Η Ms κατά διαστήματα κυνηγάει πολύ,και ειδικά αυτήν την περίοδο είναι ότι χειρότερο μπορούσες να κανεις...Τώρα αφού το έκανες το έκανες.Απλά μου φάνηκε κάπως περίεργο για αυτό ρώτησα...

Δημοσ.

για χαρά έχω ένα xbox 360 flashed, έχω παίξει cod5, gow2 κόπιες από νωρίς χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο live. δεν έχω μπει στο live εδώ και ένα μήνα. τι προτείνετε να μπω να κάνω το update να μην μπω και να περιμένω τι? αν σβήσω τα saves δε θα αλλάξει τίποτα φαντάζομαι. ο βασικός λόγος που θέλω να μπω είναι για κατεβάσω τίποτα rosters για το nba2k9

Δημοσ.

παιζω οτι κοπια εχει βγει (οχι στο live) εχω κονσολα επισκευασμενη απο Γερμανια με 1.4 και benq εκανα κανονικα το update no problem so far...

Δημοσ.
για χαρά έχω ένα xbox 360 flashed, έχω παίξει cod5, gow2 κόπιες από νωρίς χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο live. δεν έχω μπει στο live εδώ και ένα μήνα. τι προτείνετε να μπω να κάνω το update να μην μπω και να περιμένω τι? αν σβήσω τα saves δε θα αλλάξει τίποτα φαντάζομαι. ο βασικός λόγος που θέλω να μπω είναι για κατεβάσω τίποτα rosters για το nba2k9

Όπως το λες...να περιμένεις τι?? Κάνε τον σταυρό σου και μπές και οτι γίνει... Τι να την κάνεις την κονσόλα αμπανάριστη αν δεν μπαίνεις στο live?

Δημοσ.

χθες και οι 2 κονσολες μπηκαν και κατεβασαν κανονικα το ΝΧΕ η μια κονσολα εκανε 6 λεπτα και η αλλη κανα 3-4λεπτο. ειχα παιξει pre released gears 2, COD 5 και so far unban

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια μια ερωτιση ban τρως αν παιξεις κοπια η αν ειναι flasharismeno?Δηλαδη αν παιζω original games στο live και τις κοπιες offline θα το βρουν???

Δημοσ.
ρε παιδια μια ερωτιση ban τρως αν παιξεις κοπια η αν ειναι flasharismeno?Δηλαδη αν παιζω original games στο live και τις κοπιες offline θα το βρουν???

Ναι, τρως ban, αν παίζεις κόπια, και αν είναι φλασαρισμενη. Αν δεν μπεις ονλινε ποτέ ομως, τοτε δεν πιστευω να εχεις καποιο προβλημα. ΑΚομη δεν ξερει κανεις τι ακριβως παιζετε και πως σε βρισκουν..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...