furious99 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Νομιζετε οτι ειναι δυσκολο για την MS να μπαναρει τις ελληνικες IP απο το live? Αλλα δεν το κανει γιατι θελει να παιρνει τα χρηματα, αλλα χωρις να προσφερει υπηρεσιες, αφου επισημα δεν το δινει εδω....
klainmaingr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 δεν νομιζω να μπορει να κανει και πολλα απο οτι ξερω σαν κατοικος της σαπιο-Ελλαδας απαγορευεται να εχει xboxlive γιαυτο αλλωστε δηλωνουμε fake emails Είμαι ιρλανδός και έφερα στον ανηψιό μου ένα 360 δώρο απο το πατρίδα... Έβαλα να παίξουμε και δεν έμπαινε.. θα σας #%%%%$. Ο ανηψιός μου κλαίει Πέραν της πλάκας.. Αν δεν θέλουν live στην ελλάδα ας κόψουν τις ελληνικές ip και μετά βλέπουμε.. Απο τη στιγμή που ΚΑΙ πουλάνε το χβοχ στην ελλάδα και δίνουν εύκολα την δυνατότητα σε κάποιον να μπεί το να πούνε σε κάποιον αααααα ήσουν απο ελληνική ip και θα πάρεις τα @@ μας είναι ημίμετρο της που$^%ας. Ας το κόψουν τουλάχιστον να πάρουμε όλοι ps3 να τελειώνουμε.. Αλλα όχι.. τα παιχνιδάκια και τις κονσόλες καλά τα πουλάμε.. αλλα τα πουλάμε σαν μισό προιόν μιας και το live δεν υποστηρίζεται.. Βρε δεν πα να...
Woof Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ναι βέβαια,δεν φταίει που εγώ με μισθό 600 ευρώ πρέπει να πληρώσω τον κάθε τίτλο 70 ευρώ την στιγμή που ο αμερικάνος πληρώνει 55 δολλάρια με τέσσερις φορές μεγαλύτερο μισθό απ' τον δικό μου...άντε μην αρχίσω τώρα.... Και ποιος σε εμπόδισε να το αγοράσεις από εξωτερικό?Αν και εσύ φιλε μου το πας αλλου το θέμα,και στο συγκεκριμένο topic δεν νομίζω να χωράνε αυτά.. Klainmaingr έτσι όπως το θέτεις έχεις και ένα δίκιο αν και από την άλλη ξέρουμε όλοι καλά ότι η πιο πολλές κονσόλες είναι πειραγμένες...Αυτό το ξέρει φυσικά και η Ms.Τώρα το ποσο ρολο παίζει αυτό δεν το ξέρω.
supermario29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Και ποιος σε εμπόδισε να το αγοράσεις από εξωτερικό?Αν και εσύ φιλε μου το πας αλλου το θέμα,και στο συγκεκριμένο topic δεν νομίζω να χωράνε αυτά.. Klainmaingr έτσι όπως το θέτεις έχεις και ένα δίκιο αν και από την άλλη ξέρουμε όλοι καλά ότι η πιο πολλές κονσόλες είναι πειραγμένες...Αυτό το ξέρει φυσικά και η Ms.Τώρα το ποσο ρολο παίζει αυτό δεν το ξέρω. Αυτο πραγματικα δεν το εχω καταλαβει. Ειμαστε στο 2008 και ενω ολοι κατεβαζουμε απο το ιντερνετ τα παντα, οταν ερχεται η ωρα να πουμε για τιμες παιχνιδιων, ξαφνικα λεμε τις ελληνικες. Λες και δεν ξερουμε απο που μπορουμε να τα αγορασουμε στη μιση τιμη.
deus Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 άντε και αγόρασες από αμερική, το 4 προς 1 στο μισθό πως το αντισταθμίζεις? με δημιουργικά μαθηματικά αλογοσκούφη?
The_Sheep Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ειναι δυνατον η μικροσοφτ ενω εχει υπογραψει συμβαση με το ελληνικο κρατος, εχει ερθει ο bill gates για αυτο το λογο,πως ειναι δυνατον να μην εχει εναν server εδω, μονο και μονο για λογους...φημης.Για να μην καθομαστε εμεις εδω να την κραζουμε.και ενω η sony υποστηριζει κανονικα ελλαδα στο live της(στο δωρεαν μαλιστα) πως αυτη βγαινει οικονομικα.αφου ακομα και μεγαλυτερος να ειναι ο αριθμος χρηστων των PS3 ...ειναι δωρεαν.... Υ.Γ το πηρα εποφαση,θα κατσω το απογευμα και θα στειλω ενα mail με τα ρημαδοαγγλικα μου στον major nelson...οχι οτι θα γινει τιποτα...αλλα ειμαι περιεργος για την απαντηση
Angeldust Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ειναι δυνατον η μικροσοφτ ενω εχει υπογραψει συμβαση με το ελληνικο κρατος, εχει ερθει ο bill gates για αυτο το λογο,πως ειναι δυνατον να μην εχει εναν server εδω, μονο και μονο για λογους...φημης.Για να μην καθομαστε εμεις εδω να την κραζουμε.και ενω η sony υποστηριζει κανονικα ελλαδα στο live της(στο δωρεαν μαλιστα) πως αυτη βγαινει οικονομικα.αφου ακομα και μεγαλυτερος να ειναι ο αριθμος χρηστων των PS3 ...ειναι δωρεαν.... Υ.Γ το πηρα εποφαση,θα κατσω το απογευμα και θα στειλω ενα mail με τα ρημαδοαγγλικα μου στον major nelson...οχι οτι θα γινει τιποτα...αλλα ειμαι περιεργος για την απαντηση Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. Η δεν θα μπουν στον κόπο να σου απαντήσουν, ή θα σου δώσουν την κλασσική απάντηση "ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας μπλα μπλά μπλά... είναι στα σχέδια μας στο μέλλον η Ελλάδα να μπει στο live μπλά μπλά μπλά..." Η λύση είναι μία: Ολοι κόπιες, μέχρι να το καταλάβουν επιτέλους και μειώσουν τις τιμές σε πρώτο στάδιο και βάλουν server στην Ελλάδα σε δεύτερο στάδιο.
tasoskont Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχουν 2 ενδεχόμενα. Η δεν θα μπουν στον κόπο να σου απαντήσουν, ή θα σου δώσουν την κλασσική απάντηση "ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας μπλα μπλά μπλά... είναι στα σχέδια μας στο μέλλον η Ελλάδα να μπει στο live μπλά μπλά μπλά..." Η λύση είναι μία: Ολοι κόπιες, μέχρι να το καταλάβουν επιτέλους και μειώσουν τις τιμές σε πρώτο στάδιο και βάλουν server στην Ελλάδα σε δεύτερο στάδιο. συγχαρητηρια βρηκες την λυση, για καποιους που σκεφτονται και πραττουν οπως εσυ ειναι ο λογος που δεν εχουμε live στην ελλαδα αλλα ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να το καταλαβεις και τελικα σκεφτομαι οτι καλα μας κανουν.(οσο αφορα τις τιμες 1)δεν με αγγιζει καθολου γιατι εχω επιλογη να αγορασω φτηνα απο αλλου2)δεν ειναι το μονο προιον που πωλειτε πανακριβα μονο στην ελλαδα αλλα σχεδον ολα3)τουλαχιστον αυτο το προιον μπορω να το βρω και αλλου φτηνα σε αντιθεση με τα υπολοιπα που δεν)
v0rtex Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 καλά εσείς τώρα έχετε την εντύπωση οτι το XBL δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα επειδή μερικοί παίζουν κόπιες ? Σοβαρευτείτε.
kabamaru21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 το live υποστηρίζετε σε 30 χωρες ενω το psn se 49. Γενικος η ms εχει χεσμενο πολυ κοσμο, δεν την ενδιαφέρει να το επεκτείνει, και με την καμια δεν ειναι ολοι αυτοι πειρατες! http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_live http://ps3explained.com/beginner/countries-supported-by-psn/
kratistos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Και ποιος σε εμπόδισε να το αγοράσεις από εξωτερικό?Αν και εσύ φιλε μου το πας αλλου το θέμα,και στο συγκεκριμένο topic δεν νομίζω να χωράνε αυτά.. Klainmaingr έτσι όπως το θέτεις έχεις και ένα δίκιο αν και από την άλλη ξέρουμε όλοι καλά ότι η πιο πολλές κονσόλες είναι πειραγμένες...Αυτό το ξέρει φυσικά και η Ms.Τώρα το ποσο ρολο παίζει αυτό δεν το ξέρω. και πάλι η διαφορά είναι μεγάλη για κάποιον που θέλει να παίζει αρκετούς τίτλους,και όχι ένα pro και τίποτα άλλο....και το οτι το πάω αλλού το θέμα δεν το ξέρω μήπως να μου έλεγες εσύ που το πάω ;;
Pantelis51 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Βρε παιδιά, πέρα του μπορείτε να αγοράσετε από το εξωτερικό με δωρεάν έξοδα αποστολής και 5 μέρες παράδοση, δεν έχουνε όλα τα παιχνίδια 70 ευρώ στην Ελλάδα αλλά αρχίζουνε από 5 ευρώ. Και πριν αρχίσετε αναφέρω απλά μερικές τιμές ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ καταστημάτων Halo Legendary edition 20 euro Fifa 08 11 euro Orange box (5 παιχνίδια!!!!) 19.99 euro Pro evolution 6 4.99 euro!! Kameo 9.99 euro Medal of Honor airborne 24 euro Burnout paradise 24 euro Σας φαίνονται τα παραπάνω ακριβά; Δεν είναι παιχνιδάρες μήπως το Halo 3, το orange box, το burnout;; Και πριν πείτε "Το Χ έχει 70 ευρώ" ε παίξτε αυτά και μέχρι να τα τερματίσετε θα έχει πέσει η τιμή του Χ διαφορετικά μην το αγοράζετε, δεν σας υποχρεώνει απολύτως κανείς να παίζετε παιχνίδια! Κι εγώ δεν έχω λεφτά να αγοράσω αυτοκίνητο από τον πατέρα σας αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να πάω να του το κλέψω. Και το γεγονός πως εσείς παίζετε αντιγραφές αυτή τη στιγμή το οφείλετε σε ΕΜΑΣ που τα αγοράζουμε. Αλλά έτσι όπως πάει το πράγμα στο τέλος θα σταματήσουν οι καλές παραγωγές (όπως έχει αρχίσει να γίνεται δηλαδή) και θα τελειώσει εκεί η ιστορία. Αλλά η υπερβολή είναι που εμ θέλετε τις αντιγραφές εμ σας πειράζει που σας μπανάρει η microsoft! Μη τα θέλετε όλα δικά σας.
takis3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως ειναι δυνατον η μικροσοφτ ενω εχει υπογραψει συμβαση με το ελληνικο κρατος, εχει ερθει ο bill gates για αυτο το λογο,πως ειναι δυνατον να μην εχει εναν server εδω, μονο και μονο για λογους...φημης.Για να μην καθομαστε εμεις εδω να την κραζουμε.και ενω η sony υποστηριζει κανονικα ελλαδα στο live της(στο δωρεαν μαλιστα) πως αυτη βγαινει οικονομικα.αφου ακομα και μεγαλυτερος να ειναι ο αριθμος χρηστων των PS3 ...ειναι δωρεαν.... Υ.Γ το πηρα εποφαση,θα κατσω το απογευμα και θα στειλω ενα mail με τα ρημαδοαγγλικα μου στον major nelson...οχι οτι θα γινει τιποτα...αλλα ειμαι περιεργος για την απαντηση Οσο και αν σας φαινεται παραξενο αυτο που εμποδίζει την MS να διαθέτει επισημα το live στην Ελλάδα είναι η...Ελληνική νομοθεσία.Ο πασίγνωστος νόμος που κατήργησε τους κουλοχέρηδες και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια απο τις αίθουσες επεκτείνεται και ισχύει σε κάθε ηλεκτρονικό και ηλεκτρομηχανικό παιχνίδι που αποφέρει έσοδο και θεωρείται παράνομο.Νόμιμο έσοδο απο ηλεκτρονικά παιχνίδια μπορούν να έχουν μόνο τα καζίνο στη χώρα μας. Οι δικηγόροι της MS είναι γάτες και δε θα έκαναν ποτε τη γκάφα να συμβουλέψουν την εταιρεία να ασχοληθει με κάτι που την επόμενη μέρα θα τους έβρισκε παράνομους.Δε φταίει λοιπον η microsoft αλλα το Ελληνικο κράτος και αυτός ο νόμος ισχύει αν δε κάνω λάθος κάπου 10 χρόνια ισως και περισσότερο.
teofross Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Προς Pantelis51. Φιλε μου αν και το θεμα εδω ειναι update kai ban σχετικα με αυτα που λες για τα παιχνιδια, καταρχην οπως και να εχει οι κοπιες ειναι ‘απατη‘ δεν αντιλεγει καποιος σαυτο αλλα περαν τουτου,αναφερεις παιχνιδια που εχουν βγει πριν απο 1 και 2 χρονια.Αυτο δεν εχει να πει κατι σχετικα με τις τιμες.Ο κοσμος οταν παιρνει 360 θα παει να αγοραζει το φετινο παιχνιδι οχι το προ6 που βγηκε πριν απο 2+ χρονια.Τι λογικη ειναι αυτη? Επιδη το πουλανε 5 ευρω? Εδω η ιδια η κονσολα απο την στιγμη που βγηκε θα καρατησει 6 χρονια ζωη ολη κιολη.Αμα ειναι να παιζεις αυτον τον νοεμβρι που θες να παιξεις ενα ποδοσφαιρακι να περιμενεις τον νοεμβη του 2009 για να το παρεις σε τιμη νορμαλ ζητω που καηκαμε.Να πεταμε τα 360 να να παιρνουμε παλιο χβοχ και οταν βγαλει η ms νεα κονσολα το 12 να παρουμε το 360.Καταλαβενεις πως το λεω, καλο και το φιφα08 αλλα 1 χρονο μετα θεωρειται και ειναι ’αρχαιο’ στον κοσμο των videogames. Για εμενα η πιο νορμαλ λογικη ειναι παιρνεις 2 original και αμα τα λιωσεις τα δινεις και με μια μικρη διαφορα παιρνεις αλλα 2.Παντως οπως και να εχει στην Ελλαδα υπαρχει αισχροκερδια στις τιμες αλλα αυτο δεν ειναι μονο στα games αλλα σε πολλα
Toufas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 εγω εκανα update κανονικα. δεν ειχα παιξει cod 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.