myst77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 καλημέρα... έχω εδω και λίγο καιρό τη κονσόλα (φλασαρισμένη) και σκέφτομαι να παραγγείλω συνδρομή για το LIVE από το play.com αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν θα ήταν καλύτερο να περιμένω να γίνει το FALL update (αλήθεια πότε περίπου θα γίνει και μετά να πάραγγείλω τη κάρτα μήπως και μου μπανάρουν τη κονσόλα και έτσι άδικα θα έχω πάρει τη συνδρομή Τι πιθανότητες είναι να συμβεί στραβή με αυτό; (έχω παίξει ήδη 2-3 games fifa08 στο live) ευχαριστώ...
vk13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ο John Schappert,Corporate Vice President του Xbox LIVE,Services και Software, ανακοίνωσε κατα τη διάρκεια του Tokyo Game Show οτι το νέο Dashboard Update,full feautured , θα είναι διαθέσιμο απο τις 19 Νοεμβρίου παγκοσμίως! Εγώ φίλε θα σου πρότεινα ή να πάρεις κάποια μηνιαία (πριν το Update) ή να περιμένεις μετά το update και βλέπεις...
myst77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 μάλιστα... έστω δηλαδή ότι κάνω τότε το update. μετά πως μπορώ να τσεκάρω αν θα με έχουν κάνει ban αφού θα έχει τελειώσει ο ένας μήνας free στο live που είχα με την αγορά της κονσόλας;
myst77 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... πάω πχ να κατεβάσω κανένα demo και αν δεν μου εμφανίσει μήνυμα για ban προχωράω στην αγορά της συνδρομής; (σε αυτή τη περίπτωση μπορώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο; μέχρι πότε ξεχνάω το μπαν ; )
Bourdoulas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σε αυτά μην περιμένεις ακριβείς απαντήσεις. Δεν υπάρχει κάποιο μοτίβο που ακολουθεί η MS για το ban. Απλά διώχνει κονσόλες στο ξεκάρφωτο μετά από κάθε update. Απ' τη στιγμή που μπήκες live με φλασαρισμένη κονσόλα λυπάμαι: you're fucked up! Μπορεί να μπανάρει μπορεί και όχι...το σίγουρο είναι ότι σε έχει στα..... "αρχεία" της...
Arbiter Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδια εγω που δεν εχω ουτε τσιπ ουτε τιποτα στο χ box mou...Εφαγα ban console...Δεν μπορω να μπω καν στο ιντερνετ.Ξερει κανεις τιποτα αν μπορει να με βοηθησει?Μπορω να το φτιαξω ι θα πρεπει να παω για νεα κονσολα???
klainmaingr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Έχει έρθει κανένας φίλος σου με το σκληρό του σπίτι; (και αυτός να είχε φλασαρισμένο). Επίσης.. κατέβαζες μήπως παιχνίδια απο την ίδια γραμμή που παίζεις και live? Δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά.. Στατιστικά στα ρωτάω.. Κατα τα άλλα παίρνεις τηλέφωνο την m$ και τους ξεχέζεις δίχως αύριο... Αν σου λένε μα και μου συνεχίζεις.. απειλείς και με μηνύσεις κτλ.. Πρέπει να καταλάβουν οτι δεν τους "ψαρεύεις" για να σε ξεμπανάρουν αλλα όντως έχεις απείραχτη κονσόλα.. Γενικά εφόσον έχεις την κονσόλα σου καθαρή ΑΠΑΙΤΕΙΣ να ξεμπαναριστείς ΑΜΕΣΑ!.
jimbrav Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Σε αυτά μην περιμένεις ακριβείς απαντήσεις. Δεν υπάρχει κάποιο μοτίβο που ακολουθεί η MS για το ban. Απλά διώχνει κονσόλες στο ξεκάρφωτο μετά από κάθε update. Απ' τη στιγμή που μπήκες live με φλασαρισμένη κονσόλα λυπάμαι: you're fucked up! Μπορεί να μπανάρει μπορεί και όχι...το σίγουρο είναι ότι σε έχει στα..... "αρχεία" της... +1........
sargos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Πάντως σε αυτό το ΒΑΝ-ωανε πιστέυω ότι λίγοι εώς κανένας με φλασαρισμένη κονσόλα θα την γλυτώσει και θέλει προσοχή! Έαν υποθέσουμε ότι τα 360 φτάσαν τα πουλημένα ΧΒΟΧ σε αριθμό, ότι η τιμή του 360 είναι αρκετά χαμηλή πλέον (180ευρω), και ότι το αντίπαλο δέος (ΠΣ3) είναι ανύπαρκτο, τότε πιστέυω ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για την Μ$ να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και πολύ πιθανό να γυρίσουμε σε εποχές που ΧΒΟΧ τσιπ + λιβε = ΒΑΝ... Τώρα που μας έκανε "πρεζάκια" με το λίβε, τι νόημα έχει μία έξτρα κονσόλα? Και βέβαια είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι ο αριθμός των ΒΑΝ χρηστών είναι πολύ μεγαλύτερος από οποιαδήποτε άλλη φορά. Για αυτό ΣΤΑΥ ΟΦΦ ΛΙΝΕ εώς ότου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα...
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Πάντως σε αυτό το ΒΑΝ-ωανε πιστέυω ότι λίγοι εώς κανένας με φλασαρισμένη κονσόλα θα την γλυτώσει και θέλει προσοχή! Έαν υποθέσουμε ότι τα 360 φτάσαν τα πουλημένα ΧΒΟΧ σε αριθμό, ότι η τιμή του 360 είναι αρκετά χαμηλή πλέον (180ευρω), και ότι το αντίπαλο δέος (ΠΣ3) είναι ανύπαρκτο, τότε πιστέυω ότι αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για την Μ$ να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και πολύ πιθανό να γυρίσουμε σε εποχές που ΧΒΟΧ τσιπ + λιβε = ΒΑΝ... Τώρα που μας έκανε "πρεζάκια" με το λίβε, τι νόημα έχει μία έξτρα κονσόλα? Και βέβαια είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι ο αριθμός των ΒΑΝ χρηστών είναι πολύ μεγαλύτερος από οποιαδήποτε άλλη φορά. Για αυτό ΣΤΑΥ ΟΦΦ ΛΙΝΕ εώς ότου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα... γραφε σαν ανθρωπος και οχι σαν αυστραλοπιθηκος
Woof Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομίζεις ότι ζητάς πολλά από έναν σαργό; lol
tasoskont Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Έχει έρθει κανένας φίλος σου με το σκληρό του σπίτι; (και αυτός να είχε φλασαρισμένο).Επίσης.. κατέβαζες μήπως παιχνίδια απο την ίδια γραμμή που παίζεις και live? Δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτά.. Στατιστικά στα ρωτάω.. Κατα τα άλλα παίρνεις τηλέφωνο την m$ και τους ξεχέζεις δίχως αύριο... Αν σου λένε μα και μου συνεχίζεις.. απειλείς και με μηνύσεις κτλ.. Πρέπει να καταλάβουν οτι δεν τους "ψαρεύεις" για να σε ξεμπανάρουν αλλα όντως έχεις απείραχτη κονσόλα.. Γενικά εφόσον έχεις την κονσόλα σου καθαρή ΑΠΑΙΤΕΙΣ να ξεμπαναριστείς ΑΜΕΣΑ!. δεν νομιζω να μπορει να κανει και πολλα απο οτι ξερω σαν κατοικος της σαπιο-Ελλαδας απαγορευεται να εχει xboxlive γιαυτο αλλωστε δηλωνουμε fake emails
Woof Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Πρώτον το αγοραστικό κοινό στην ελλάδα είναι πολύ μικρό,και δεύτερον πως είναι δυνατών να ζητάμε live oταν από τις 100 κονσόλες με RROD που πάνε στην Ms η 90 είναι "φλασαρισμενες"; δε φταίει μονο η σάπιο ελλάδα φταίνε και η σάπιο κάτοικοι τις...
kratistos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ναι βέβαια,δεν φταίει που εγώ με μισθό 600 ευρώ πρέπει να πληρώσω τον κάθε τίτλο 70 ευρώ την στιγμή που ο αμερικάνος πληρώνει 55 δολλάρια με τέσσερις φορές μεγαλύτερο μισθό απ' τον δικό μου...άντε μην αρχίσω τώρα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.