Ciccirya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Προτείνω κι εγώ Verbatim +R. Πολύ σημαντική για σωστά DL είναι και η ταχύτητα, καλύτερα να είναι η χαμηλότερη, δηλ. 2.4x ή 4x ανάλογα με το ποιο Verbatim είναι. (πάντα +R)
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σωστά, το 2.4 είναι ιδανικό. Το κακό είναι βέβαιο ότι έτσι περιμένεις τουλάχιστον 40' για να γράψεις ένα δισκάκι. Αλλά είναι σίγουρη δουλειά.
blackstar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Έχεις δίκιο, όντως μεγάλη απάτη (υποτίθεται πως η Ricoh είναι ιαπωνέζικη). Κάποτε η ricoh ήταν κορυφή (μαζι με ΜΚΜ και ΤΥ), αλλα απο ενα σημείο και μετα σταμάτησε να φτιάχνει η ιδια τα dvd και πλέον τα ricoh (+R παντα) ειναι η made in Taiwan απο την ritek η made in India απο την MBI. Προτείνω κι εγώ Verbatim +R. Πολύ σημαντική για σωστά DL είναι και η ταχύτητα, καλύτερα να είναι η χαμηλότερη, δηλ. 2.4x ή 4x ανάλογα με το ποιο Verbatim είναι. (πάντα +R) Ένταξη δεν θα πήγαινα τόσο χαμηλά, ειδικά για τα 8χ, παρόλο που τα εχω γράψει στα 12χ θα έλεγα οτι μια γρήγορη και σχετικά ασφαλή ταχύτητα οτι είναι το 6χ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.