Προς το περιεχόμενο

καμένα DVD9

nurse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω εάν είμαι στη σωστή κατηγορία....

Για πρώτη φορά και εγώ προσπάθησα να γράψω ένα DVD9. Στο πρώτο δεν μπόρεσε να κάνει το lid out. Στο δεύτερο δεν μπόρεσε να γράψει το δεύτερο layer.

Τα DVD ήταν intenso.

To DVDR είναι το NEC OPTIARC AD-7200S BULK BLACK το οποίο το έχω αγοράσει πρόσφατα και έχω κάψει αρκετά cd και DVD5 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το πρόγραμμα εγγραφής είναι το κλασσικό Nero8

Δεν ξέρω εάν κάνω κάτι λάθος εγώ ή κάτι άλλο φταίει.....

Δημοσ.
Δεν ξέρω εάν είμαι στη σωστή κατηγορία....

Για πρώτη φορά και εγώ προσπάθησα να γράψω ένα DVD9. Στο πρώτο δεν μπόρεσε να κάνει το lid out. Στο δεύτερο δεν μπόρεσε να γράψει το δεύτερο layer.

Τα DVD ήταν intenso.

To DVDR είναι το NEC OPTIARC AD-7200S BULK BLACK το οποίο το έχω αγοράσει πρόσφατα και έχω κάψει αρκετά cd και DVD5 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το πρόγραμμα εγγραφής είναι το κλασσικό Nero8

Δεν ξέρω εάν κάνω κάτι λάθος εγώ ή κάτι άλλο φταίει.....

Πάμε σε Verbatim και όλα θα είναι οκ.

Δημοσ.

Ελπίζω να φταίγανε τα δισκάκια.

Σε εσάς ποιά δισκάκια δουλεύουν καλά; Για να μην αγοράζω ότι βρω μπροστά μου..

Intenso: Ευτυχώς πήρα μόνο 2 από αυτά.

Θυμήθηκα εποχές που έψαχνα ποια DVD5 είναι καλά (5 χρόνια πριν)... Πόσα μα πόσα δισκάκια είχα στα σκουπίδια μου τότε......

Απορώ πως υπάρχει αυτή η Creation ακόμη. Έχω χάσει πολλά δεδομένα απο τα δισκάκια τους (DVD5). Απορώ ποιος τους εμπιστεύεται ;

Δημοσ.
Τo MID δεν λέει απολύτως τίποτα, υπάρχουν πολλά dual layer με fake mid.

Δώσε μου συγκερκιμένο παράδειγμα τότε γι αυτό που λες (τί αγόρασες, τί έγραφε ως brand name και τί ως MID) και γιατί πιστεύεις/πως αποδεικνύεται για σένα πως είναι fake, να το ερευνήσουμε. Απλά για να μην μιλάμε στον αέρα, διότι αυτό είναι ο ορισμός του "δημιουργώ εντυπώσεις".

Δημοσ.

emtec έγραφε απο έξω made in Macau, το mid ήταν ricoh και το dvd πήγε στα σκουπίδια μιας και κανένα drive δεν το διάβαζε, και κυρίως κανένα dvd player.

Δημοσ.

Αλάργα από Intenso Dual Layer. Είχα πάρει κάποτε μια παρτίδα από το Πλαίσιο, και καλά επειδή ήταν φτηνά. Τα μισά πήγαν κατευθείαν στα σκουπίδια, σε αντιγραφικό που γράφει σωστά τα 49/50 δισκάκια. Για dual layer +R εγώ προτιμώ τα TDK που και πιο φτηνά από τα Verbatim είναι, αλλά και δεν μου έχει χαλάσει ποτέ κανένα (ενώ μερικά Verbatim τα έφτυσαν μετά από μισό χρόνο, αν και δεν τα χρησιμοποιούσα καθόλου).

Δημοσ.
emtec έγραφε απο έξω made in Macau, το mid ήταν ricoh και το dvd πήγε στα σκουπίδια μιας και κανένα drive δεν το διάβαζε, και κυρίως κανένα dvd player.

Έχεις δίκιο, όντως μεγάλη απάτη (υποτίθεται πως η Ricoh είναι ιαπωνέζικη).

Γενικώς παιδιά να μην αγοράζετε ό,τι να΄ναι. Ακόμα και τα TDK δεν είναι πάντα πρωτοκλασσάτα, έχει δανείσει το όνομα σε άλλα εργοστάσια και μου έχει τύχει πολλές φορές τα TDK να είναι μέτριας ποιότητας. Αυτά που αναφέρθηκαν (Intenso, Creation) είναι όντως για τα πανηγύρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...