Προς το περιεχόμενο

O/C GIGABYTE GA P35DQ6

soctap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα .Εχω mobo gigabyte GA P35 DQ6 επεξεργαστη E8600 3.33 GH μνημεσ MUSHKIN 1066 MHG 5-5-4-12 TIMING ,αλλα τυγχανει να μην εχω κανει ποτε ο/c αν μπορει να βοηθησει καποιοσ φιλοσ ,αλλα θα παρακαλουσα με καπιον αναλυτικο και κατατοπιστικο οδηγο για award bios που εχει η GIGABYTE. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΒΟΣ.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!

Δημοσ.

Διάβασε εδώ:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=211171 και για οτι χρειαστείς ρώτα ελεύθερα...

Και μη φοβάσαι, είναι πολύ δύσκολο να προκληθεί ζημιά στην προσπάθειά σου να overclockαρεις...

Δημοσ.

Εγω διαβασα πως το easytune που το κανει αυτοματα μπορει να ανεβασε εως 15% αφοβα τωρα εσυ αν θες 25% καντο με το χερι απλα θα φας κανα μηνα στα τεστ

Επειδη εχω την ιδια mobo μπορεις να πεις ποια ψυκτρα εβαλες στην cpu γιατι με το silent-pipe συστημα που εχει πανω η mobo δεν μου χωραγε αυτη που ηθελα να βαλω και εμεινα με την stock.:-(

Δημοσ.
Εγω διαβασα πως το easytune που το κανει αυτοματα μπορει να ανεβασε εως 15% αφοβα τωρα εσυ αν θες 25% καντο με το χερι απλα θα φας κανα μηνα στα τεστ

Σιγά μην του πάρει και κανα 2 χρόνια...

Μέσα σε μια μέρα θα είναι οκ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...