celtic Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το ΧΒΟΧ360 μου. Του περασα το xtreme 1.0 firmware για samsung/toshiba dvdrom. Ολα καλα, οταν ομως δοκιμασα backups απο το xbox1 μου εγραζε μηνυμα: This original XBOX game has encountered an error.... Αυτο το κανει σε ΟΛΑ τα ΧΒΟΧ 1 backups. Περασα το τελευταιο firmware 5.3. Παλι τα ιδια. Αρνηται να διαβασει ΧΒΟΧ 1 κοπιες. Τα original XBOX 1 games παιζουν τελεια. Διαβασα καπου οτι τα XBOX 1 backups δεν τα παιζει το XBOX360 γιατι πρεπει να γραφτουνε με διαφορετικο τροπο απο τον τροπο που τα γραφαμε στο πρωτο ΧΒΟΧ. Πρεπει να τα γραψουμε δλδ οπως γραφουμε ενα 360 παιχνιδι και μαλιστα σε DL dvd (αν και αυτο διορθωθηκε, πλεον στο καινουριο firmware υποστηριζονται και single layer dvd...). .. Ισχυει αυτο ρε παιδια η τζαμπα το flashαρα και δεν προκειτε να παιξει ποτε XBOX 1 παιχνιδια.... Υ.Γ. Λεει επισης εδω: http://www.xtremebackups.com/ οτι τα backup για 360 τα βλεπει κανονικα αλλα τα ΧΒΟΧ 1 πρεπει να ειναι ΧΤREME patched ΜΟΝΟ για να τα δει.... Τι σημαινει αυτο; Οτι πρεπει να ξαναριπαρω τα ΧΒΟΧ 1 και να τα καψω με ειδικο πρπγραμματακι η καποιο patch για να τα δει το 360;;;
iolakos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 φιλε μπορεί να λέω χαζομάρες αλλα είναι γραμμένα σε dl-dvd?νομίζω ότι αν τα γράψεις σε 4αρι δεν παίζουν. το πατσάκι που λες είναι για τα παιχνίδια του 360 οχι για του xbox
Narayan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Τα Xbox backups παίζουν στο 360 μόνο αν γραφτούν σε DVD+R DL δισκάκια με σωστά ρυθμισμένο το layer break, όπως στα backups του 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.