gsmeros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα θελω να ρωτησω το εξης. αν παω αυριο το πρωι πρωι και κανω μια καταθεση στο λογαριασμο μου στη πειραιως (ταμιευτηριου). θα μπορω το μεσημερι η το απογευμα να κανω μια αγορα απο ebay , μεσω paypal ?? η θα πρεπει να περιμενω για Δευτερα?? (εχω account και τα λοιπα) . απλα ρωταω γενικα για την αναμονη που απαιτηται για να χρησιμοποιησω τα λεφτα. sorry αν ειμαι off topic , δε βρηκα κατι αντιστοιχο.
sndev Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=169240 στα γρηγορα αν έχεις visa electron σε εκείνον το λογαριασμό και η αγορά είναι έως 100 ευρώ (δεν ξέρω αν έχει αλαξει το όριο) ναι θα μπορέσεις. αν η αγορά είναι πάνω του ορίου σου ζητάει κάτι σαν πιστοποίηση τη πρώτη φορά Που παίρνει λίγες μέρες(1-2-3) μέχρι να σου ρθει ο κωδικός.
androu Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ρώτησε τους στην τράπεζα καλύτερα, εγώ πάντως κατέθεσα και δεν μπορούσα να αγοράσω εισιτήρια απο ίντερνετ γιατί δεν είχε ενημερωθεί ο λογαριασμός
gsmeros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 αυτο θελω να ρωτησω. το paypal χρησιμοποιει το λογιστικο η το διαθεσιμο??
v-tidus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Χρησιμοποιεί το διαθέσιμο... Αν κάνεις κατάθεση από atm, δεν θα μπουν αμέσως. Αν πας μέσω ουράς, τα μετράνε, και τα χρήματα μπαίνουν αμέσως στον λογαριασμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.