Προς το περιεχόμενο

Πανελλαδικες εξετασεις 2009

jacknut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει κανενας που θα ακολουθησει φετος τον κυκλο της Τεχνολογικης Κατευθυνσης Τεχνολογια και Παραγωγη;

Εδωσα φετος τον αλλο κυκλο και μπορω να πω οτι "διαολεμενα" περιεργος.Πηγα στον κουβα με το ΑΕΠΠ.

Οσο καλο και ενδιαφερον μπορει να ειναι αυτο το μαθημα, τοσο μεγαλη κεραμιδα μπορει να σου ερθει στο τελος, καθως απο μια βλακεια μπορεις να χαντακωθεις ευκολα και να χασεις τζαμπα βαθμους.

Θα παω φετος με βιοχημεια και ηλεκτρολογια και οτι γινει.Απ οτι ειδα παντως τα θεματα ηλεκτρολογια ηταν επιεικως γελοια, ενω στη χημεια-βιοχημεια με το ιδιο διαβασμα που θα εκανα και στο ΑΕΠΠ, υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να πεσεις θυμα εκπληξης.

Δυστυχως φετος ειναι η τελευταια χρονια που δινω και δεν εχω κανενα περιθωριο για να ρισκαρω χασουρες μοριων τζαμπα και βερεσε.

Δημοσ.
Υπαρχει κανενας που θα ακολουθησει φετος τον κυκλο της Τεχνολογικης Κατευθυνσης Τεχνολογια και Παραγωγη;

Εδωσα φετος τον αλλο κυκλο και μπορω να πω οτι "διαολεμενα" περιεργος.Πηγα στον κουβα με το ΑΕΠΠ.

Οσο καλο και ενδιαφερον μπορει να ειναι αυτο το μαθημα, τοσο μεγαλη κεραμιδα μπορει να σου ερθει στο τελος, καθως απο μια βλακεια μπορεις να χαντακωθεις ευκολα και να χασεις τζαμπα βαθμους.

Θα παω φετος με βιοχημεια και ηλεκτρολογια και οτι γινει.Απ οτι ειδα παντως τα θεματα ηλεκτρολογια ηταν επιεικως γελοια, ενω στη χημεια-βιοχημεια με το ιδιο διαβασμα που θα εκανα και στο ΑΕΠΠ, υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να πεσεις θυμα εκπληξης.

Δυστυχως φετος ειναι η τελευταια χρονια που δινω και δεν εχω κανενα περιθωριο για να ρισκαρω χασουρες μοριων τζαμπα και βερεσε.

Και αοδε πάτωσες? Ποια χρονιά δίνεις τώρα?

Δημοσ.

αοδε-2005... ειμαστε 3 φιλοι στη σειρα, εγω αντεγραψα απο τον μπροστινο μου, και αυτος απο τον πρωτο.

ο πρωτος παιρνει 13 ο δευτερος 7 και εγω 3. ΠΩΣ ΓΙΝΕΝ ΑΥΤΟ?

Δημοσ.

Μεγαλε εισαι Θεος!!!Και εγω ξαναδινω αλλα με ΑΟΔΕ και ΑΕΠΠ θα παραμεινω.Παμε να τους παρουμε τα σωβρακα.Παντως εγω δεν διαβασα και προκοπη φυσικα δεν ειδα.9000 χιλιαρικα εβγαλα.Για ηλεκτρολογια και βιοχημεια δεν ξερω και πολλα αλλα θα συμβουλευα να ξαναδωσεις τα ιδια

Δημοσ.

+1..δώσε τα ίδια...η ηλεκτρολογια είναι εύκολη,αλλά και ο προγραμματισμός εύκολος θεωρείται.Οπότε καλύτερα να ξαναδώσεις ξανα διοικηση και προγραμματισμο...εξάλλου 2 είναι οι τρόποι να βγάλεις το 10 στις πανελλήνιες...η ξεσκιζεσαι στα μαθηματα βαρύτητας,η γράφεις 5 σ'αυτα και 15+ σε όλα τα άλλα!(εν ολίγοις δώσε βάση στα μαθ.κατ και φυσικη-λιγο δύσκολο-η διάβασε σοβαρα προγραμματισμο,διοικηση, και μάθημα επιλογής,ώστε να γράψεις καλα εκεί,και προσπάθησε φυσικη.κατ,εκθεση να γραψεις λίγο πάνω απο τη βάση..φυσικά μαθηματικα εννοειται οτι θα πιάσεις το 5 πιστεύω)

Υγ:Nα σου κάνω μια ερώτηση όμως-καθαρά απο απορία-,αφού για τει πας,γιατί δε πήγαινες τεχνικο που θα μπορουσες να χτυπήσεις και υψηλόβαθμο τει?

Δημοσ.
αοδε-2005... ειμαστε 3 φιλοι στη σειρα, εγω αντεγραψα απο τον μπροστινο μου, και αυτος απο τον πρωτο.

ο πρωτος παιρνει 13 ο δευτερος 7 και εγω 3. ΠΩΣ ΓΙΝΕΝ ΑΥΤΟ?

ΧΑΧΑ! Έλεος! Όταν έδινα εγώ το 2007, έδειχνα στον από πίσω μου και αυτός έγραφε ανάποδα τις απαντήσεις ( πχ στην ερώτηση 1 έγραφε την απάντηση της ερώτησης 3 κλπ)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...