osfpe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά όταν κάνω διαγραφή ενός αρχείου πάει κανονικά στον κάδο αλλά το προβλημα που μου κάνει εδώ και δύο μέρες είναι το παραθυρο που εμφανίζουν τα vista όταν διαγραφεις ένα αρχειο,δλδ το μηνυμα που βγάζει διαγραφη αρχείου υπολειπόμενος χρονος ένα δευτερόλεπτο για παραδειγμα δεν φεύγει ενώ το αρχείο διαγραφεται...αυτο κολάει παρόλο που η διαγραφή έχει τελειώσει! ο μόνος τρόπος να κλείσει ειναι μεσα απο το task manager-τελος εργασίας! τι κόλλημα έχει φάει τώρα..ότι και να διαγραψω μου το κάνει δεν κλεινει!τα ίδια κάνει και στην μετακίνηση-αντιγραφη κάπου αρχείου Σώστε με!
yannis18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Από προσωπική εμπειρία, ξέρω οτι τα vista έκαναν κάποια τέτοια κόλπα, που όμως λύθηκαν με το Service Pack 1. Το έχεις εγκαταστήσει;
osfpe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ναι φίλε μου τα έχω δεν φταίει αυτο -----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 04 : 52 : 33----- kaneis vre paidia? -----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 04 : 53 : 37----- kamia idea?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.