Προς το περιεχόμενο

Χάθηκε το ένα partition μετά το format!


ΓΙΩΡΓΟΣ100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Μετά από ένα format στο laptop (Fusitsu-Siemens Amilo M 3438G) έχει χαθεί ο ένας σκληρός c(είχε δύο c και d)Μήπως γνωρίζει κάποιος τι τρέχει;

 

(Συγνώμη εάν δεν δίνω αναλυτική περιγραφή δεν γνωρίζω και πολλά από υπολογιστές.

Δημοσ.

πως έκανες φορμάτ; Ξανα-έβαλες τα windows?

Πιθανότατα ,κατα 99,99%, το λαπτοπ σου δεν είχε 2 δίσκους, αλλά δύο διαμερίσματα ενός δίσκου.

Κατά το φορμάτ, τα διαμερίσματα χάθηκαν, και δημιουργήθηκε ένα νέο.

Δημοσ.

Αν έκανε εγκατάσταση και format στο διαμέρισμα που υπήρχε το λειτουργικό, το άλλο θα έμεινε ανέγγιχτο, εκτός κι αν διέγραψε και τα 2 και δημιούργησε από την αρχή ένα νέο...

Δημοσ.

Μπορεις ευκολα να φτιαξεις ξανα το διαμερισμα σου, δλδ. να φαινονται 2 σκληροι (εικονικα) μεσω του DISK MANAGEMENT που λεει ο φίλος πάνω, ΑΛΛΑ προσοχή γιατι άμα γεμίσεις τον δίσκο σου δεν θα μπορέσεις να τον χωρίσεις σε 2 μέρη της επιθυμίας σου (παράδειγμα ισάριθμα) αλλά ο 2ος θα έχει μόνο όσο ελεύθερο χώρο σου έχει απομείνει.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ που ασχολήστε με το θέμα μου, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τι να κάνω πιο αναλυτικά και στα ελληνικά.

 

Όπως είπα πιο πανω δεν ξέρω και πολλά πραγματα.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ο phanispal σου είπε να κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο Ο Υπολογιστής μου και να πας Διαχείριση. Στην συνέχεια πήγαινε στο τμήμα Διαχείριση δίσκων. Εκεί θα δεις τον δίσκο σου και σε πόσα μέρει είναι χωρισμένος.

Αν είναι όλος ο χώρος κατελημένος, σημαίνει ότι διέγραψες όλα τα partitions με κάποιο τρόπο και δημιούργησες έναν ενιαίο.

Αν όμως υπάρχει ακαταχώρητος χώρος, μπορείς με δεξί κλικ πάνω στο άδειο τμήμα να δημιουργήσεις ένα νέο διαμέρισμα και να το διαμορφώσεις σε NTFS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...