Προς το περιεχόμενο

λετε να είναι το τροφοδοτικό???

creative1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα που έχω είναι οτι όταν κάνω αναπαραγωγή ταινίας είτε hd είτε όχι έχω διακοπτόμενο ήχο (ακούω για 2-3 sec τον χάνω για 10sec περίπου και πάλι απο την αρχή) επίσης όταν βάζω στις μπροστινές θύρες usb εναν εξωτερικό hdd τον ακούω οτι δεν ανεβάζει αρκετές στροφές και δεν παίζει (στις πίσω θύρες όλα οκ).

Λέτε να φταίει το τροφοδοτικό? Αναβάθμισα όλα τα κομμάτια του pc (απο amd athlon 1,5) και τώρα έχω core2duo E6550 και ότι άλλο λέει η υπογραφή με το παλιο τροφοδοτικό 350W :X

Αν δεν φταίει το τροφοδοτικό τι μπορεί να είναι? Έκανα απεγκατάσταση όλους τους drivers (ήχου και εικόνας) και επανεγκατάσταση και τίποτα, για λειτουργικό έχω XP

Πάντως μάλλον πάω για αλλαγή τροφοδοτικού γιατί έχω αγοράσει κάρτα TV αλλά δεν έχω προλάβει να την περάσω... σκέφτομαι για 700W τι λέτε?

Sorry αν σας κούρασα :fear:

Δημοσ.

Συνεχίστε να μη δίνετε σημασία στο τροφοδοτικό και να το αφήνετε τελευταίο. Είναι μέχρι να καεί και να πάρει μαζί του και τίποτα μητρικές, επεξεργαστές, κάρτες γραφικών κλπ. Τότε μπορεί να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά...

Στο θέμα μας τώρα (αφού ξέσπασα :P) δοκίμασες να παίξεις κάποιο παιχνίδι;

Και όχι, 700W είναι υπερβολικά για το σύστημά σου. Με ένα ΚΑΛΟ και ΠΟΙΟΤΙΚΟ 500άρι θα είσαι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...