Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει και κάνει beeep. Τι είναι??

wiz__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή βρες από κάπου (φίλο κλπ) ένα τροφοδοτικό (όσο μεγαλύτερο και καλύτερο γίνεται) ώστε να σιγουρευτούμε αν ευθύνεται το τροφοδοτικό...

Μετά βλέπουμε...

(Δεν είπα να πετάξεις τίποτα από τον παλιό σου υπολογιστή, εννοείται οτι όλο και κάπου μπορεί να αξιοποιηθεί).

Δημοσ.

Λοιποοοον.... συνεχόμενα μπιιπ είναι 99% μνήμη.... αν μπορέσεις να βρεις κάποια που να δουλεύει δοκίμασε τη και θα με θημηθείς ( δεν ξέρω καλή ορθογραφία) Για να πιστείς δοκίμασε να τον ανοίξεις χωρίς καθόλου μνήμη να δεις ότι θα κάνει τον ίδιο ήχο.. αν κάνω λάθος τότε δεύτερο σε σειρά έρχεται η vga...

Δημοσ.

Και νικητής είναι λοιπόν ο karabouzouk...!!!ήταν όντως η μνήμη! Τώρα όμως αφού φορτώνει τις ide συσκευές μου βγάζει το εξής μήνυμα : "primary ide channel no 80 conductor cache installed" any idea??

-----Προστέθηκε 12/10/2008 στις 07 : 43 : 37-----

Μάλλον έφταιγε το καλώδιο...συνεχιζω όμως να έχω κάποια προβληματάκια...θα τα κοιτάξω λίγο πρώτα και αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σας πω. Ευχαριστώ πάντως όλα τα παιδιά που απάντησαν ;)

Δημοσ.

λοιπον...επειδη εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα ειπα να μην ανοιξω αλλο thread.ενα φιλαρακι πηγε να αλλαξει τις μνημες σε ενα παλιο υπολγιστη αλλα δεν αποσυνδεσε το τροφοδοτικο.Τωρα αναβουν τα λαμπακια του αλλα ουτε οθονη ανοιγει ουτε beep κανει ουτε τιποτα.Βαλαμε τις παλιες μνημες αλλο τροφοδοτικο αλλα παλι τιποτα... Ποιο μπορει να ειναι το προβλημα του?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...