wiz__ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερίζω τους insomniacs και παρακαλώ για βοήθεια... Το παλιό μου pc αρνειται να ανοίξει και κάνει μπίπ...τι είναι ? Ram? motherboard or επεξεργαστής? Η μητρική δεν φαινεται να έχει σκασμένα βαρελάκια...και οι ram...μου φαινονται οk. τι λέτε?ελπιζω να με διαφωτίσει κάποιος!
wiz__ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 δυστυχώς ή ευτυχώς είναι :s. Το μπίπ είναι μνήμη?
liopyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Tι μητρική έχεις? (με τι έκδοση bios βασικα)...
wiz__ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 είναι ASUS A7N8X-X. Το bios δεν ξέρω τι έκδοση είναι λυπάμαι...και δεν ανοίγει δυστυχως για να δω
yannis18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Τα βασικά βήματα είναι τα παρακάτω: Αποσυνδέεις τη μητρική από το ρεύμα (τροφοδοτικό και το μεγάλο καλώδιο που κάθεται στη μητρική) για 5-10 λεπτά Μετά βγάζεις όλες τις κάρτες pci που έχεις πάνω, την κάρτα γραφικών και τις μνήμες Μετά βάζεις 1 μνήμη, την κάρτα γραφικών (να καθήσει καλά) και το πληκτολόγιο και ανοίγεις τον Η/Υ. Μετά, μας λες τι έγινε...
getty Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Η μνήμη ή μπαταρία κατά πάσα πιθανότητα. Εγώ θα άλλαζα για αρχή το δεύτερο.
liopyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml
thes1os Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Εμένα όταν το έκανε αυτό (ένα μακρόσυρτο beep και ένα πιο σύντομο) ήταν τροφοδοτικό. Το άλλαξα και όλα καλά. Βέβαια τα beeps είναι κάτι συγκεκριμένο όπώς γράφει ο liopyr...
wiz__ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Βαδίζουμε κάπου και χαίρομαι πολυ γι αυτό και ασ μην έχουμε άμεσα αποτελέσματα. Σορρυ που άργησα αλλά μου λείπουν κάτι καλώδια και κλέβω απο τον άλλο υπολογιστή. λοιπόν: τα έχω βγάλει όλα. μόνο κάρτα γραφικών επάνω, ένας σκληρός και το πληκτρολογιο. α και μια μνήμη. αποτέλεσμα συνεχόμενα μακρυα μπιπ. τροφοδοτικο έχω και δευτερο, το δοκίμασα, το ίδιο. μπαταρία άλλαξα. το ίδιο...????τι λέτε?
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Συνήθως κάθε "beep" αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο συνήθως αναγράφεται στο manual της κάθε μητρικής. Κοίτα εκεί μπας και βρεις τίποτα...
wiz__ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 το δεύτερο τροφοδοτικό βέβαια ήταν πιο μικρό.230W αντίθετα με το δικό του που ήταν 300W. δεν νομίζω αυτό να παίζει ρόλο ε? μικρή η διαφορα...
tauritos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δες αν "παταει" καλα ο επεξεργαστης στην μητρικη.Αν δεν τον εχεις κουμπωσει καλα μπορει να ειναι αυτο.Τουλαχιστον αυτο ειχε παθει το δικο μου.
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 το δεύτερο τροφοδοτικό βέβαια ήταν πιο μικρό.230W αντίθετα με το δικό του που ήταν 300W. δεν νομίζω αυτό να παίζει ρόλο ε? μικρή η διαφορα... Δεν το λες τόση ώρα ρε; Αυτό φταίει!Είναι "πολύ" για το σύστημά σου... Περίμενε, έρχομαι απο κει και φέρνω μαζί μου μονταρισμένο τροφοδοτικό από Sega Mega Drive 2...
wiz__ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 μουχαχα!!! είπαμε είναι ο παλιός Η/Υ! γιατί να τον πετάξουμε...κατι θα βρούμε να τον κάνουμε...όπως έναν ωραίο διακομιστή αρχείων ή κάτι άλλο...είπα μήπως δεν του φτάνουν τα λιγότερα watt γι αυτό το ανέφερα... καμμιά χρήσιμη ιδέα λοιπόν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.