Προς το περιεχόμενο

360+pc στην ιδια οθονη

Thanofski

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Προσφατα ξεκινησα να συνδεω το xbox 360 με την οθονη του υπολογιστη με vga καλωδιο.Το θεμα ειναι οτι βαλε-βγαλε τα αρσενικα των vga θα τα παιξουν...Θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο switchaki η κατι αλλο που να διευκολυνει την κατασταση...αυτα

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση ειναι να εχεις οθονη που να παιρνει και dvi.Και ετσι βαζεις το χβοχ στο vga και το pc στο dvi η αντιστροφα.

Για switch δεν εχω δοκιμασει αλλα εκτος οτι πρεπει να πιανουν και χωρο αμφιβάλω αν θα έχουν σιγουρα ολα τα μοντελα την τελεια αποδοση στην εικονα.

Ειχα παρει ενα εξωτερικο tv tuner με εισοδο vga για την οθονη του pc για να βαζω και το χβοχ και η εικονα που εβγαζε ηταν για κλαματα.

Πριν βαλεις switch σιγουρεψου οτι βγαζει καλη εικονα στην εξοδο.

Δημοσ.
Η καλυτερη λυση ειναι να εχεις οθονη που να παιρνει και dvi.Και ετσι βαζεις το χβοχ στο vga και το pc στο dvi η αντιστροφα.

Για switch δεν εχω δοκιμασει αλλα εκτος οτι πρεπει να πιανουν και χωρο αμφιβάλω αν θα έχουν σιγουρα ολα τα μοντελα την τελεια αποδοση στην εικονα.

Ειχα παρει ενα εξωτερικο tv tuner με εισοδο vga για την οθονη του pc για να βαζω και το χβοχ και η εικονα που εβγαζε ηταν για κλαματα.

Πριν βαλεις switch σιγουρεψου οτι βγαζει καλη εικονα στην εξοδο.

Αυτο σκεφτομαι και εγω...λογικα η ποιοτητα εικονας της εξοδου του switch θα συμπιπτει και απο το κοστος του switch κατι που δεν συμφερει...

Δημοσ.

Εγω πάντως χρησιμοποιώ kvm switch εδω και 1,5 χρόνο για σύνδεση 2 pc με 1 πληκτολόγιο, 1 ποντίκι και μία οθόνη. δέν εχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, όλες οι αναλύσεις, τα hz, τα γραφικά πέζουν κανονικά.

έχω κάτι παρόμοιο με αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569635

πιθανών σε παλιότερο μοντέλο.

Δημοσ.

Σε ενα κοντικο καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη το μονο που ειχε ηταν αυτο εδω http://www.ipshop.gr/product-id-31754.html?ref=pathfinder . Ο τυπος δεν ηξερε και πολλα και δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται με αυτο...Αν συνδεσω στο Α pc στο Β xbox και μετα στο 0/Ι τι κανω??βαζω καλωδιο vga σε vga και το συνδεω με το μονιτορ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...