De@th L0rd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Σκονάκι από wikipedia. http://uncyclopedia.org/wiki/Captain_Obvious :p:p
Panahs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Και τώρα απαντήστε μου τι σημαίνει κρατυλισμός...
overnontas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 edit: 2001: Microsoft Corporation releases Windows XP ..κοσμοιστορικο γεγονος... κρατυλισμος??{υπαρχει ή ειναι δικο σου?που το ειδες?}..???απο το κρατύνω:ισχυροποιω???....μηπως κατι με ισχυροποιηση του κρατους?
kfyros Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Άστε μας ήσυχους ρε.. Τεταρτοδεσμίτες, ε τεταρτοδεσμίτες...
Garnele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σύμφωνα με τη γενικότερη αντιμετώπιση του κόσμου από τον Κρατύλο και τις θεωρίες αυτού, μαντεύω ότι είναι το να μην καταλήγεις κάπου. Από την άλλη, μπορεί και όχι =ρ
overnontas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 ..κοσμοιστορικο γεγονος... κρατυλισμος??{υπαρχει ή ειναι δικο σου?που το ειδες?}..???απο το κρατύνω:ισχυροποιω???....μηπως κατι με ισχυροποιηση του κρατους? Η λέξη νομίζω βγαίνει από τον Κρατύλο. α,ΟΚ λαθος ,εμενα το μυαλο μου πηγε στο κρατυνω το ρημα{{κι οχι κρατύλω που εγραψα λαθος απο βιασυνη..}}
Panahs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, τι τριτοδεσμίτης.... τεχνολογική κατεύθυνση ήμουν. Απλά μεταπήδησα σε θεωρητική σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.