Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Εδώ το παλικάρι έχει 19άρα.Τι λέμε τώρα.Και με 500 όλα φουλ θα τα παίζει για 3 χρόνια.Τεσπα συνοψίζοντας και επαναφέροντας σε στην πραγματικότητα,DDR3 με 800 ευρώ και 4πύρηνο γρήγορο στα gameς και με κάρτα NVIDIA κορυφής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Α και Motherboard που να υποστηρίζει υψηλες ταχύτυτες DDR3 με πόσο?Για κάνε μια γύρα να δεις πόσο πάνε.http://www.plaisio.gr.
Blackie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ουσιαστικά το transfer rate και οι χρονισμοί παίζουν ρόλο, μιας και ισχύει η εξίσωση Τ= 1/mhz, απ' ότι κατάλαβα και στην πορεία το latency. Δε ξέρω και τι παίζει με τις μάρκες γενικά... Με βάλατε και σε σκέψεις σχετικά με τις κάρτες... Ποιας εταιρείας λέτε να αντέξει περισσότερο στα μελλοντικά παιχνίδια; Όπως προείπα, θέλω μια κάρτα ν'αντέξει κανένα 4ρι χρόνια, έστω και με low αποδόσεις... Επεξεργαστής ακατέβατος 4πύρηνος όμως, θα χρειαστεί! @Dakon: Με επαναφέρατε πιο πριν, νόμιζα πως μιλάμε για καλύτερα πράγματα όσον αφορά τις DD3!
mits@kos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 GPU την 4870. Με 19άρι μόνιτορ, 3 χρόνια θα τα παίζεις όλα φούλ. Αν πάρεις βέβαια και 8500 ή 9550 για CPU. Εγώ θα έπαιρνα τον πρώτο.
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Με βάλατε και σε σκέψεις σχετικά με τις κάρτες... Ποιας εταιρείας λέτε να αντέξει περισσότερο στα μελλοντικά παιχνίδια; Όπως προείπα, θέλω μια κάρτα ν'αντέξει κανένα 4ρι χρόνια, έστω και με low αποδόσεις... Δε νομίζω οτι παίζει ρόλο αν θα είναι ATI ή NVIDIA, αν είναι ισάξιες το ίδιο θα αντέξουν, εκτός κι αν πρόκειται για παιχνίδια που τρέχουν καλύτερα με κάρτες μιας από τις 2 εταιρίες. Επεξεργαστής ακατέβατος 4πύρηνος όμως, θα χρειαστεί! Αυτή η σιγουριά και η απολυτότητά σου μ' αρέσει... Δε λέω έτσι φαίνεται να πηγαίνει το πράγμα, αλλά τόσο καιρό δεν ακούμε και τίποτ' άλλο, εκτός από το μέλλον στο οποίο (όλα ή τα περισσότερα) παιχνίδια θα υποστηρίζουν 4 πυρήνες και βάλε... Θυμάμαι μια εποχή όπου Intel και AMD, NVIDIA και ΑΤΙ ανταγωνίζονταν ποια θα βγάλει τα πιο γρήγορα αλλά ταυτόχρονα τα πιο ενεργοβόρα προιόντα και έτρεχαν όλοι και αγόραζαν όσο μεγαλύτερα τροφοδοτικά μπορούσαν... Πού να ήξεραν οτι σήμερα τα πράγματα δε θα είναι ακριβώς έτσι και πως με ένα καλό 500άρι τροφοδοτικό μπορείς να τροφοδοτήσεις ένα σύστημα 5 και βάλε φορές πιο γρήγορο από τότε;
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Όλα τούμπανο.Αργότερα βάζεις άλλα 2 gb RaM,άλλη μια 4870 και κοτσάρεις και άλλους ανεμιστήρες.Έχεις το τροφοτικό,την έμπειρη μητρική για τα κλόκια.Πέτα και αργότερα πάλι μια τοπ ψύκτρα για επεξεργαστή.Έτσι όπως είναι τώρα κρα΄ταει 3 χρόνια στην οθόνη σου ΟΛΑ ΦΟΥΛ.Με όλα τα υπολοιπα πάνω και το clocking,καμμιά δεκαετία (και λίγα λέω ) A και το κουτί είναι για το ποζεριλίκι.αν θες βάλε το centurion Coolermaster στα ίδια λεφτά με θέσεις για 8 ανεμιστήρες.Εντάξει τα φουσκώνω λίγο αλλά είναι τούμπανο με πολλές δυνατότητες.
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ρε Dakonblackblade, το τροφοδοτικό δεν είναι λίγο υπερβολή;
Blackie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ωραίο αυτό που παρέθεσες, αλλά θέλω να τα σκάσω μια φορά και τέρμα... Και εκτός αυτού δεν είμαι του σπορ του υπερχρονισμού Αυτό που παραθέτω τι σας λέει; Η μητρική δε μου γεμίζει το μάτι, αλλά ρίξτε κι εσείς μια ματιά... 800 ευρώ παρά κάτι!
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Οκ σταματάω να ασχολούμαι μετά από αυτήν την εικόνα.Tουλχ αστεία μπροστά στη δικιά μου σύνθεση.
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Κάτσε ρε Dakonblackblade, τεκμηρίωσέ το τουλάχιστον... (Aυτό το Dota επηρρεάζει πολύ κόσμο μου φαίνεται... )
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Κουτί?Τροφοδοτικό?Επεκτασιμότητα?Επεξεργαστής?ΜΟΒΟ?
Blackie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Χαχα, μ'αρεσε η αντίδραση! Τι έχει το τροφοδοτικό; Enermax, καλά θεωρούνται! Αναβάθμιση δε θα κάνω, όταν κάποτε αλλάξω, μετά από 4-5 χρόνια δηλαδή, θα πάρω καινούριο. Το κουτί άσχημο μεν, πράγμα που δε μ'ενδιαφέρει, αλλά έχει χώρο για 3 ανεμιστήρες. Η Mobo ναι, αλλά δεν είχε άλλη συμβατή με τους AMD. Αν έβαζα Intel θα ξέφευγα πολύ... -----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 11 : 58 : 54----- Ακόμα ένα σύστημα που μάλλον έιναι καλό και πολύ πιο φθηνό. Τροφοδοτικό/αντιγραφικό αλλάζουν, αλλά πάνω κάτω εκεί θα παίζουν οι τιμές. Βάσει τελικής τιμής με παίρνει να βάλω έναν Intel Core 2 Quad Q9400 στα 2,66 GHz. Τι λέτε;
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Το δικό μου τι έχει που δεν σου αρέσει δλδ?.1 gb μνήμης στο πάνω.Τι άλλο θα δουμε θεε μου.
Blackie Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 4 gb έχω. Το δικό σου δε μ'αρέσει λόγω τιμής... Το πολύ 800 είχα πει!
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 4 gb έχω.! Τι εννοείς ακριβώς; Το δικό σου δε μ'αρέσει λόγω τιμής... Το πολύ 800 είχα πει! Δηλαδή το πρόβλημά σου είναι στα 36Ε; Οκ, μπορείς να κόψεις χρήματα αλλάζοντας μερικά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.