cosmosfera Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εδω οι καλες απαντησεις ...εδω ο καλος νομος πλαισιο....παρε κοσμε παρε...ολα 100 http://www.tuc.gr/fileadmin/NOMOS_PLAISIO.pdf
Arcanaloth Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σε μενα δεν ηρθε καμια επιστολη.. Ειμαι 16ο εξαμηνο (περιπου) και χρωσταω 4 θεωριες. Απο τη γραμματεια δεν μας εχουν ενημερωσει για τιποτα τετοιο. Τει Ηλεκτρονικης Χανιων. Μήπως για τα ΤΕΙ ισχύει διαφορετικό σύστημα; Δεν έχω ιδέα. Πάντως εγώ όποιον γνωστό είχα σε παρόμοια θέση, του είχε έρθει συστημένη επιστολή (όπως και σε μένα) την οποία έπρεπε να παραλάβει προσωπικά με ταυτότητα στο ταχυδρομείο και η οποία σε ενημέρωνε για τις αλλαγές που έγιναν και το +5. Όταν πήγα στην γραμματεία μου τα είπαν και από κοντά και (αφού ξεφτιλίστηκα λίγο ) πήρα την υπεύθυνη δήλωση, την υπέγραψα και τέλος. Όλα αυτά πριν από έναν χρόνο ακριβώς.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Kι εγώ υπέγραψα δήλωση όπως ο Arcanaloth στην σχολή πριν από 1 χρόνο.Τει Θεσσαλονίκης.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν υπάρχει τίποτε στάνταρ πάνω σ'αυτό το θέμα μέχρι στιγμής.Είναι λίγο ότι να'ναι η κατάσταση.Κι εγώ σε AEI είμαι και δεν χρειάστηκε να συμπληρώσω κάποια δήλωση μέχρι τώρα.Σε κάποιες άλλες σχολές άλλων πόλεων όμως έχει αναφερθεί ότι τους έχει ζητηθεί να υπογράψουν. Όπως και να'χουν τα πράγματα,αν χρειάζεται αυτό σε κάποια σχολή,θα το κοινοποιήσει η αντίστοιχη γραμματεία.Όσο ανοργάνωτη και να'ναι,δεν είναι δυνατόν να μην ενημερώσει τους φοιτητές της σε κάτι τόσο σημαντικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.