kokaa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 λοιπον παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω μια μερα που αγορασα την evga gtx260 την βαζω στο κουτι, την συνδεω ολα καλα μεχρι εδω...τρεχω το crysis με τα γραφικα στο high αναλυση 1280 χ 1024 και anti-aliasing x8...φορτωνεται η πιστα παρατειρω πολυ ωραια γραφικα με υψηλα frame rates...δεν κολλαω καθολου, ομως σε καποια σημεια που υπαρχουν πολλα αυτοκινητα,πολλα σπιτια και γενικως πολλα πραγματα παρατειρω οτι τα frame rates πεφτουν και κολλαω λιγακι. αυτο ειναι φυσιολογικο η ειναι σοβαρο προβλημα??? να σας πω και το υπολοιπο συστημα επεξεργαστης:intel pentium d 925 3.00ghz(ο δυπιρηνος) mobo:asus p5n-e sli psu:thermaltake toughpower 700 watt
antonl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Εχω την εντύπωση πως είναι αναμενόμενο αυτό με x8 AA. Δεν ξέρω αν σε κόβει καθόλου κι ο επεξεργαστής.
@topos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Θα λεγα πως λογικα οφειλετε στον επεξεργαστη.. Δοκιμασε μια αναλυση πανω και εαν συνεχιζει να σου βγαζει τα ιδια fps στα ιδια σημεια ψαχνεσε για c2d...
kokaa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 οκ παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας δηλαδη αμα βαλω τον επεξεργαστη Intel core 2 duo e8400: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558251 και αυτες τις μνημεs: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554017 θα δουλευει καλα το συστημα???
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Οτι θα πηγαίνει καλύτερα είναι σίγουρο, το θέμα είναι κατα πόσο αξίζει... Δοκίμασε να τον κλοκάρεις όσο σου επιτρέπει η ψύξη, η μητρική και οι μνήμες σου (btw ποιες μνήμες έχεις).
kokaa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 το να την κλοκαρω δεν γινεται διοτι δεν μου το επιτρεπει η ψυκτρα...τωρα απο μνημες εχω καποιες της kingston στα 533mhz..... δηλαδη αμα βαλω τον core 2 duo e8400 και της μνημες που ανεφερα ποιο πριν δεν θα δω μεγαλη διαφροα???? ειναι καποια σημεια που κολλαω και πεφτουν τα fps στο crysis εκει που υπαρχουν πολλα σπιτια,αυτοκινητα και γενικως πολλα πραγματα .. αμα βαλω δηλαδη αυτα τα πραγματα που σου ανεφερα(επεξεργαστης,μνημες) θα εξακολουθει να υπαρχει αυτο το προβλημα η θα δουλευει το συστημα καλα??? α να σου πω οτι το crysis το επαιζα σε αναλυση 1280 χ 1024,anti-aliasing x8 και ολα τα γραφικα στο high
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 για δοκίμασε με 4χ ΑΑ...λογικά θα βελτιωθεί η κατάσταση με το τεράστιο frame drop
Snake_A Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Είναι λίγο ψηλές οι απαιτήσεις σου για τον επεξεργαστή που έχεις... Λογικό είναι για το Crysis αφου είναι το πιο δυνατό παιχνίδι...
lionmaster03 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Η cpu παιζει μεγαλο ρολο .Αλλαξε την αμεσα με ενα ε8χχχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.