Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το PC μου

roulapet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ SOS!!O υπολογιστης μου σταματησε να δουλευει.Αρχικα ειχα ρυθμισει το ΒΙΟS να μην μου δεχνει την αρχικη οθονη με το λογοτυπο τησ μητρικης.Καποια ωραια πρωϊα ομως τον ανοιγω και εμφανιζεται το λογοτυπο.Μετα απο κανα 2 βδομαδες παω να τον ανοιξω και μενει εκει στο λογοτυπο.Εκανα clear cmos τιποτα.Τα αποσυνδεσα ολα απο την μητρικη και ξεκινησα να τα συνδεω και παλι ενα ενα κανοντας επανεκκινηση καθε φορα να δω αν μπαινει windows.Συνδεω δισκους ολα ΟΚ συνδεω dvdr oλα ΟΚ.Συνδεω floppy OK,μολις πας να συνδεσω ηχεια σταματαει να ανοιγει.

Πριν απο αυτο εμπαινε κανονικα windows.Τα αποσυνδεω παλι ολα και τιποτα δεν ανοιγει.Καποια ασχετη στιγμη την επομενη μερα ανοιξε.Απο τοτε ανοιγει οποτε θελει.Παντως παντα αποσυνδεω κατι πρωτα.Αλλαξα τροφοδοτικο και τωρα ενω φαινονται οτι ολα λειτουργουν δεν ανοιγει καν,λειτουργει λιγο και μετα επανεκκινηται κοκ φυσικα χωρις να βλεπω τιποτα εγω στην οθονη.

Δημοσ.

Καλά τα ηχεία τυχαίο ήταν που σταμάτησε να λειτουργεί με το που τα σύνδεσες. Το βρίσκω απίθανο να φταίνε αυτά. Τροφοδοτικό από κάνα φίλο τίποτα δοκίμασες? Γιατί μπορεί μεν να δίνει αρκετό ρεύμα για να ανάψει αλλά όχι και σωστό

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να αποσυνδέσεις τη μητρική τελείως από το ρεύμα. Βγάλε το καλώδιο της τροφοδοσίας, και αυτό που καταλήγει στη μητρική (το μεγάλο, 24πινο νομίζω είναι).

Αφησε το έτσι για μερικά λεπτά.

Μετά πάτησε το κουμπί της εκκίνησης για να αποφορτισούν τα capacitors.

Και στο τέλος, ξαναδοκίμασε να τα συνδέσεις και να τον ανοίξεις.

Δημοσ.

Πόσων χρονών είναι το pc..? Γιατί αν είναι απο το 89 μην περιμένεις και πολλά... λοιπόν όπως είπαν και πιο πάνω τσέκαρε τις μνήμες...δλδ αν εχεις δύο δοκίμασε να τον ανοίξεις μόνο με τη μια και μόνο με τη δεύτερη....μπορείς επίσης να τις τσεκάρεις με το memtest από το hiren's boot cd.... αν καταφέρεις να τις τσεκάρεις ή στο pc σου ή σε άλλο ή δοκιμάζοντας από άλλο στον δικό σου επόμενο βήμα αφού δοκήμασες και τροφοδοτικό που να δουλεύει είναι να φταίει καμιά κάρτα γραφικών αφού δεν βλέπεις τπτ στην οθόνη....δοκίμασε άλλη ή αν έχεις onboard δοκίμασε αυτή μόνη της... αν δεν είναι ούτε αυτό μάλλον πας για αλλαγή mobo ή επεξεργαστη αν και αυτά τις περισσότερες φορές πάνε πακέτο... πήγενε το σε ένα κατάστημα να το κοιτάξουν να σιγουρευτείς τι φταίει......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...