Προς το περιεχόμενο

Αυτοπεριορίστηκα... XP

pontikalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Στην προσπάθειά μου να εξερευνήσω λίγο παραπάνω τα Windows XP μου (Windows XP SP3) τα έκανα σαλάτα.

έκανα [/b] run, έγραψα control userpasswords2,enter[/b] και στο παράθυρο που εμφανίστηκε έκανα κάποιες αλλάγές στο χρήστη pontikalos που χρησιμοποιούσα γαι να μπαίνω. Η αλλαγή ήταν να αλλάξω ομάδα στον χρήστη μου αλλά δε θυμάμαι τί ομαδα είμαι τώρα. Το σιγουρο είναι οτι δεν είμαι administrator. Εισάγoμαι πλέον ως guest ή κάτι τέτοιο...

Προσπάθησα να κάνω αποσύνδεση->αποσύνδεση χρήστη και στην οθόνη υποδοχής (που πλέον δεν εμφανίζει κανένα εικονιδιάκι για να κάνω κλικ και να βάλω τον κωδικό μου, μάλλον κι αυτό αποτέλεσμα του πειράγματος μου...) πάτησα ctrl+alt+del δυο-τρεις φορές, για να εμφανιστεί το παράθυρο που βάζεις όνομα και κωδικό, έγραψα στο username administrator και χωρίς να βάλω κωδικό πάτησα OK αλλά δεν με βάζει. Μου λέει ότι δεν γίνεται λόγω κάποιου περιορισμού του χρήστη. Λέτε να πειραξα και τον κωδικό του administrator; Δε νομίζω αλλα απ'ότι ξέρω ο administrator δεν έχει κωδικό. Άρα τον πείραξα; Δεν ξέρω...:cry: ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! Προσπαθησα να βρω κι αλλού βοήθεια αλλά τζιφος.

ΥΓ:Δεν έχω ιδέα αν βοηθάει αλλά το pc μου είναι laptop TOSHIBA 20L.

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων

Δημοσ.

Αν είναι τα xp home, νομίζω δεν μπορείς να μπεις σαν administrator με διπλό ctrl+alt+del.

Δοκίμασε από ασφαλή λειτουργία να μπεις σαν admin.

Σε περίπτωση που έχεις αλλάξει κωδικό admin και δεν τον θυμάσε, δώσε cmd στο run και στην κονσόλα δώσε

net users Administrator 123

αυτό θα ορίσει το password του administrator σε 123 (αν θυμάμε καλά).

Δημοσ.
Αν είναι τα xp home, νομίζω δεν μπορείς να μπεις σαν administrator με διπλό ctrl+alt+del.

Δοκίμασε από ασφαλή λειτουργία να μπεις σαν admin.

Σε περίπτωση που έχεις αλλάξει κωδικό admin και δεν τον θυμάσε, δώσε cmd στο run και στην κονσόλα δώσε

αυτό θα ορίσει το password του administrator σε 123 (αν θυμάμε καλά).

net user θα ηταν αλλα για να μπορει να το κανει θα πρεπει να ειναι ηδη admin. Μονο ERD Commander η αλλα παρομοια θα τον σωσουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...