gusteg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ειμαι ασχετος με της συσκευες pda κτλ και θα ηθελα μια βοηθεια θα ηθελα να αγορασω μια συσκευη που να εχει windows (για να εχει και outlook), wi-fi για συνδεεται ευκολα ωστε να παίρνω τα mail μου παντου, και οποσδηποτε gps. αυτα που πραγματικα χρειαζομαι ειναι: εκτεταμενος καταλογος επαφων (ονομα τηλεφωνο φαξ μαιλ και αρκετα στοιχεια ακομη...) ευκολη συνδεση στο νετ με κανονικο explorer (wifi) αποστολη ληψη μαιλ gps που να ειναι σωστης ποιοτητας και οχι να μου λεει στριψε στην προηγουμενη στροφη να εχει αξιοπρεπη αυτονομια (δηλαδη να μπορω να το εχω καθημερινα στην τσαντα μου και να μην σβηνει κατα την διαρκεια της μερα) να ειναι αξιοπιστο καθως θα ειναι εργαλειο της δουλειας μου δεν ενδιαφερομαι αμεσα για τηλεφωνο/bluetooth και για συσκευες των 500? θα ηθελα η συσκευη να μην εχει μεγαλο κοστος ποια συσκευη μου προτεινεται ?(εστω και μεταχειρισμενη) ευχαριστω προκαταβολικα edit αφου κανεις δεν απανταει.....αυτο ξερει κανεις αν ειναι καλο? http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1112&v_Item=6575
mezapos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 προσωπικα σαν το TOUCH CRUISE δεω βαζω κανενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.