Olympos2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Σε τί σπίτι μένετε ; Γκαρσονιέρα ; Δυαρί ; Τριάρι ; Τεσσάρι ; Πεντάρι ; Μονοκατοικία ; Δυόροφο ; αλλο ;
Olympos2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Γιατί κατεστραμμένα γκάλλοπ προσεχε πως μιλας ΕΕΕΕΕ!!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 εγω μενω σε αλλο σπιτι, οχι στο δικο μου, ψηφιζω αλλο λοιπον
elven Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Σε παγκάκι μέσα σε πάρκο,με αυτόνομη θέρμανση, είναι ευάερο,ευήλιο κι έχει τεράστια αυλή,τον καθαρισμό της αυλής έχουν αναλάβει κάτι υπάλληλοι(του Δήμου) τους οποίους ούτε καν πληρώνω ενώ την σίτιση οι περαστικοί(έχει απο δίπλα έναν κάδο). Εντάξει καλά είναι,χλίδα.Τώρα τελευταία έχω κάτι προβλήματα που δεν με αφήνουν να χτίσω γκαράζ.Τι να πεις..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. ΥΓ: Ελπίζουμε να μην υπάρξουν και άλλα τέτοιου είδους θέματα με εξ ίσου εμβριθή ερωτήματα - όπως "τι νούμερο παπούτσι φοράτε;" "είστε αριστερόχειρ ή δεξιόχειρ;" "φοράτε γυαλιά; αν ναι, πόσους βαθμούς μειωπία έχετε;" "ζει ο βασιλιάς αλέξανδρος;" "θα πάρει ποτέ πρωτάθλημα ο βάζελος; γιατί όχι;" "πώς πίνετε τον καφέ σας;" κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.