dimitris_ban Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Το δοκίμασα αλλά μου βγάζει συνεχώς ένα error το οποιο λεει αν θυμαμαι καλά οτι δεν βρίσκει τον host. Έβαλα σαν pop3.gmail.com τον host στις ρυθμίσεις αποστολής και πάλι τίποτα. Επίσης το error με παραπέμπει σε μια σελίδα του google. Ακολούθησα τα βήματα που λέει, αλλά εμφανίζεται πάλι το error. Καμιά ιδέα???(Και κάτι άλλο: το κουμπι meta ποιο είναι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 γνωμη μου ειναι να περιμενεις να σου ρθει αυτοματα στην εγκατασταση βαζει τον kernel-desktop586 αν εχεις νεο επεξεργαστη 686 βαλε το kernel-desktop-latest και kernel-desktop-devel-latest ο επεξεργαστης ειναι Όνομα μοντέλου: Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz Οικογένεια Cpuid: 15 Μοντέλο: 2 Μοντέλο βηματισμού: 9 σε φορητο acer με 768mb μνημη ποιος πυρηνας ειναι καταλληλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 o desktop If you don't own a "Pentium II or above"-compatible machine, aka i686 (meaning you own a "Pentium I"-compatible machine, aka i586), choose "kernel-desktop586-latest" If you're setting up anything else, choose "kernel-desktop-latest" (the "kernel-latest" is the same as this one, but is only there to support automatic upgrade from older releases, and will probably be removed in the future). http://wiki.mandriva.com/en/Docs/Howto/Mandriva_Kernels *ο laptop καταργηθηκε -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 10 : 34 : 08----- αμα εισαι ανυπομονος οριστε ο kernel stable 2.6.27-1 ftp://ftp.free.fr/mirrors/ftp.mandriva.com/MandrivaLinux/devel/cooker/i586/media/main/release/kernel-desktop-2.6.27-1mnb-1-1mnb2.i586.rpm ftp://ftp.free.fr/mirrors/ftp.mandriva.com/MandrivaLinux/devel/cooker/i586/media/main/release/kernel-desktop-devel-2.6.27-1mnb-1-1mnb2.i586.rpm μολις τον εγκατεστησα (εχω αφησει τα sources της cooker και με πηγε στην 2009,1) ...κανω επανεκινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 τι να πω ρε παιδια, εχοντας πολυ καλη εικονα απο τη προηγουμενη εκδοση, περιμενα με ενδιαφερον την 2009 αλλα μολις διαβασα το errata list για την 2009 εφριξα! υποτιθεται ειναι stable release και εχει περισσοτερα (χοντρα) bugs απ'οτι new features?σορρυ αλλα δε θα παρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 αν προσεξεις καλα τα πιο πολλα ειναι resolved issues -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 10 : 56 : 18----- ok o νεος kernel [dimitri@localhost ~]$ uname -r2.6.27-desktop-1mnb [dimitri@localhost ~]$ rpm -qa | grep nvidia dkms-nvidia-current-177.80-3mdv2009.1 x11-driver-video-nvidia-current-177.80-3mdv2009.1 nvidia-current-kernel-2.6.27-desktop-1mnb-177.80-3mdv2009.1 nvidia-current-kernel-2.6.27-desktop-0.rc8.2mnb-177.70-1mdv2009.0 nvidia-current-kernel-desktop-latest-177.80-1.20081014.3mdv2009.1 [dimitri@localhost ~]$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ερώτηση. Εγκατέστησα χθες την εν λόγω διανομή από το DVD και έβαλα και GNOME και KDE. Στην πρώτη εκκίνηση, είχα KDE. Έλα όμως που μετά μπαίνω KDE3. Απ' ό,τι βλέπω πακέτα KDE4 είναι εγκατεστημένα. Όταν κάνω login, μια επιλογή μόνο, KDE και με βάζει στο 3. Τι μπορώ να κάνω να μπω στο 4; Μπορώ να έχω και 3 και 4; Πως αν έχω μόνο το 3, βάζω το 4; Ευχαριστώ -----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 05 : 53 : 10----- Επίσης, το amarok2 δεν έχει context σαν το προηγούμενο; Να σοιυ βγάζει τι άλλα άλμπουμ έχεις, lyrics κτλ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 κανονικά προεπιλεγμενο ειναι το kde4 οo !!! το 3 μπορεις να το εχεις αλλα το βαζει στο /opt στο login αν δεν βλέπεις kde4 στα desktops βαλε το πακετο task-kde4 Το amarok ακομα το ψαχνω, αν βρεις τιποτα λεγε και δω γιατι τελικά δεν ξερουμε αν λοιπουν οι λειτουργιες ή αν θα μπουν αργότερα ... YG τωρα το διαβασα καλυτερα το post σου, εχεις kde4 αλλα δεν ειναι διαλεγμενο σαν προεπιλογη ; τρεξε το >drakboot και εκει μπορεις να ρυθμισεις διαφορα οπως και το default περιβαλλον στην εκκινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnapShot Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Επίσης, το amarok2 δεν έχει context σαν το προηγούμενο; Να σοιυ βγάζει τι άλλα άλμπουμ έχεις, lyrics κτλ ? Το amarok ακομα το ψαχνω, αν βρεις τιποτα λεγε και δω γιατι τελικά δεν ξερουμε αν λοιπουν οι λειτουργιες ή αν θα μπουν αργότερα ... το amarok 2 είναι σε εμβρυακό στάδιο ακόμα η beta του είναι πρωτόλεια μεγάλη ανοησία της mandriva που το συμπεριέλαβε στα πακέτα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 kde χωρις amarok δεν γινεται αφου πηραν το ρισκο να βαλουν kde4 σαν προεπιλογη ερχεται και το amarok μαζι παντως με βολευει και το καημενουλι το juk που ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 καμια ιδεα γιατι το live cd αφου φορτωσει με πεταει σε μαυρη οθονη?οτι και να πληκτρολογησω (su,init 3, xfrake και αλλα) δεν εχει κανενα αποτελεσμα.μονο το ctrl+alt+del πιανει.για την ιστορια, εχω 8800gts και amd 64 αν βοηθαει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Έχω τα εξής δύο θέματα με την 09. 1. Όταν βάζω cd εταιρικό ή μη δεν το διαβάζει και δεν μπορώ να το ακούσω από τον υπολογιστή. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? 2. Στο office το 3 έχω κάνει κάποιους πίνακες και δεν μπορώ να ορίσω τον εκτυπωτή που στην 08 γινόταν εύκολα. Ξέρει κανείς από που ρυθμίζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 για τον εκτυπωτη ξερω οτι πρεπει να εγκαταστησεις το πακετο system-config-printer http://wiki.mandriva.com/en/2009.0_Errata#Printer_configuration_tool_not_installed_by_default_in_One_editions Printer configuration tool not installed by default in One editions See also Image:bug_small.png Bug #43635. The new printer configuration tool, system-config-printer, is not installed by default when installing a One edition of Mandriva Linux 2009. This means there is no available option to configure a printer. To resolve this problem, simply use the Mandriva software management tools to install the system-config-printer package. After doing so, the printer configuration tool will be available in the Mandriva Control Center, in the Hardware tab. -----Προστέθηκε 19/10/2008 στις 06 : 15 : 55----- Έχω τα εξής δύο θέματα με την 09. 1. Όταν βάζω cd εταιρικό ή μη δεν το διαβάζει και δεν μπορώ να το ακούσω από τον υπολογιστή. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? ουτε με το KsCD δεν το παίζει; τωρα που δοκιμασα ουτε το KsCd το παιζει σε μενα παρα μονο το vlc ! καποιο bug θα ειναι. δοκιμασε με vlc (χρησιμοποιω και το k3b για ripping) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται φίλε Δημήτρη. Έκανα εγκατάσταση τους drivers που είπες πολύ σωστά και πήγα στο κέντρο ελέγχου, αλλά δεν βρίσκω τον εκτυπωτή μου στους διαθέσιμους της ΗΡ, είναι ο Deskjet F380 . Παίζει σενάριο να κατεβάσω από κάπου οδηγούς? Μου κάνει εντύπωση διότι η 08 αμέσως τον βρήκε χωρίς καν τότε να χρειαστεί να κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση. Για την μουσική ο vlc έπαιξε , αλλά όχι καλά, είναι σαν ν' ακούς από πικ απ και να πηδάει η βελόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 δεν ξερω τι παιζει, το συστημα εκτυπωσης το αλλαξανε και βαλανε το system-config-printer απο το fedora. για κοιτα μήπως δεν σου εβαλε το πακέτο hplip ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis12a Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Το έχει εγκαταστήσει τελικά το πακέτο της ΗΡ. Έχει μιλάμε μέσα 150 εκτυπωτές της ΗΡ, τον δικό μου δεν έχει μόνο. Από την σειρά F τον 300 και τον 735 έχει μόνο και δεν βγάζω νόημα σε αυτό. Βλέπω να γυρνάω στην 08 μου φαίνεται, αν δεν βρω άκρη με τον εκτυπωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.