DIMITRISG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 εχεις περασει τους drivers σωστά ωστε να εχεις 3D rendering ; >glxinfo | grep rendering Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_ban Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Τι πρέπει να κάνω με τον κώδικα "dmesg | tail"??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 εχεις περασει τους drivers σωστά ωστε να εχεις 3D rendering ; >glxinfo | grep rendering Την εντολή glxinfo δεν την αναγνωρίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 για το πολυμηχάνημα της HP http://www.techsupportforum.com/1267263-post3.html https://answers.launchpad.net/hplip/+question/25885 http://hplipopensource.com/hplip-web/supported_devices/photosmart.html μήπως βγάλεις άκρη άν ξέρεις ισπανικά http://www.mandrivabrasil.org/site/forum/index.php?topic=5775.0 Resolvi!!! Desinstalei a impressora junto com o kooka, hplip, xsane, cups, depois desmarquei a opção de baixar os programas que vem no dvd do free, e na hora de instalar em vez do kooka de 64bits instalei o de 32bits, ufa! agora ta redondo Sorriso forçado . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Την εντολή glxinfo δεν την αναγνωρίζει. εχεις αυτα τα πακέτα ; >[myriam@localhost ~]$ rpm -qa | grep mesa libmesagl1-devel-7.0.4-1mdv2009.0 mesa-demos-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglu1-devel-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglu1-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglw1-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglut3-devel-7.0.4-1mdv2009.0 mesa-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglw1-devel-7.0.4-1mdv2009.0 libmesagl1-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglut3-7.0.4-1mdv2009.0 [myriam@localhost ~]$ δοκιμασες να ρυθμισεις την καρτα γραφικων απο το control panel ? * μαλλον δεν εχεις το mesa-demos, κανε >urpmi mesa-demos -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 07 : 07 : 12----- Τι πρέπει να κάνω με τον κώδικα "dmesg | tail"??? δοκιμασε να συνδεσεις το scanner και μετα στο τερματικό δωσε αυτη την εντολη και ποσταρε εδω τι λέει gtroza habla espagnol ? εγω καθολου! μολις επεστρεψα, και με ανακουφηση ειδα το τοπικ κλειδωμενο, φοβηθηκα μη καλεσουν στο ινσομνια τον μπαλμερ και τον σταλμαν και γινει χαμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_ban Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 To τερματικο μου δίνει αυτά: [dimitris@localhost ~]$ dmesg | tail scsi2 : SCSI emulation for USB Mass Storage devices usbcore: registered new interface driver usb-storage USB Mass Storage support registered. usb-storage: device found at 3 usb-storage: waiting for device to settle before scanning usbcore: registered new interface driver ub scsi 2:0:0:0: Direct-Access HP Photosmart C4280 1.00 PQ: 0 ANSI: 5 sd 2:0:0:0: [sdb] Attached SCSI removable disk sd 2:0:0:0: Attached scsi generic sg2 type 0 usb-storage: device scan complete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 φαινεται ενταξει, συγκρινω με το δικο μου >[root@localhost dimitri]# dmesg | grep Brother scsi 4:0:0:0: Direct-Access Brother DCP-130C 1.00 PQ: 0 ANSI: 2 δοκιμασε το kooka , το πιο πιθανον να βγαλει επισης λαθος αλλα ισως μας δωσει καμια πληροφορια παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_ban Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Αν καταλαβαίνω καλά ο υπολογιστής αναγνωρίζει το πολυμηχάνημα, αλλά αυτό στην οθόνη του γράφει ότι δεν έχει συνδεθεί usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 αν δεν το εχεις , βαλε αυτο το πακετο urpmi hplip-hpijs-ppds[/codE] και αν σε θελει θα δουλεψει [size=1][color=DarkSlateGray]-----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 10 : 49 : 50-----[/color][/size] κατσε γιατι εχουμε παρει λαθος δρομο και οι δυο. Μην προσπαθεις απο το κουμπι του scanner να σαρωσεις αλλα μεσα απο το προγραμμα αυτο δεν κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_ban Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Πριν καν προσπαθήσω να σαρώσω, με το που ανοίγω το πολυμηχανημα μου βγάζει το error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Συγγνώμη για πριν, τελικά την έτρεξα την εντολή glxinfo | grep rendering με δικαιώματα διαχειριστή και ιδού τα αποτελέσματα: direct rendering: Yes Έχω αυτά τα πακέτα: libmesaglu1-7.0.4-1mdv2009.0 mesa-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglu1-devel-7.0.4-1mdv2009.0 mesa-demos-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglw1-7.0.4-1mdv2009.0 libmesagl1-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglw1-devel-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglut3-7.0.4-1mdv2009.0 libmesaglut3-devel-7.0.4-1mdv2009.0 libmesagl1-devel-7.0.4-1mdv2009.0 Λοιπόν κατάφερα και το έκανα και δούλεψε . Μπήκα στον πίνακα ελέγχου και ενεργοποίησα μια επιλογή στο: Υλικό -> Ρύθμισε τον εξυπηρετητή γραφικών -> Επιλογές και επέλεξα το: Ενεργοποίηση της Translucency (Επέκταση Composite) Ωραία τώρα μένει να βρω τα κουμπιά για τα εφέ... . . . Ωραία κάνω αναβάθμιση το ποστ εφόσον βρήκα τα εφέ: Πήγα στις ρυθμίσεις της επιφάνειας εργασίας και στο tab Όλα τα εφέ Δίπλα από το κάθε εφέ έχει ένα κουμπί με ένα εργαλείο. Το πάτησα και στο καινούργιο παράθυρο που εμφανίστηκε είχε το συνδιασμό πλήκτρων... Ευχαριστώ πολύ πάντως :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 μια χαρα τα πηγες! και μετα λενε οτι ειναι δυσκολο το λινουξ και θελει 1 μηνα διαβασμα . Με λιγο ψαξιμο τα βρηκες ολα τελικα -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 08 : 07 : 46----- Πριν καν προσπαθήσω να σαρώσω, με το που ανοίγω το πολυμηχανημα μου βγάζει το error. δεν θα επρεπε να μπορεις να σαρωσεις και με σβηστο το κομπιουτερ; φωτοτυπία για παραδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Έχω πρόβλημα με τον Amarok... δυστηχώς μια, δυό φορές έτρεξε και μετά όταν κεξινάει όλο κρασάρει. Το απεγκατέστησα το ξανα εγκατέστησα αλλά παραμένει το ίδιο κρασάρισμα... Ποιόν player έχετε να μου προτείνετε, τουλάχιστον αν γίνεται να μοιάζει λιγάκι στο winamp? Επίσης ξέρετε κανένα πρόγραμμα για να κάνω DVDRip σε avi με XVid? Έχω το acidrip και το dvd::rip αλλά δε μου διαβάζουν το αυθεντικό dvd που έχω (ταινία)! Όταν παίζω βίντεο, τώρα που έχω ενεργοποιήσει τα εφέ του KDE4, μου τρεμοπαίζει... πολύ χάλια, ούτε το popup μενού δεν εμφανίζεται . Σε πλήρη οθόνη κάπως στρώνει αλλά όταν κουνάω το ποντίκι τα ίδια κάνει... Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Έχω πρόβλημα με τον Amarok... δυστηχώς μια, δυό φορές έτρεξε και μετά όταν κεξινάει όλο κρασάρει. Το απεγκατέστησα το ξανα εγκατέστησα αλλά παραμένει το ίδιο κρασάρισμα...:Ποιόν player έχετε να μου προτείνετε, τουλάχιστον αν γίνεται να μοιάζει λιγάκι στο winamp?:Ευχαριστώ πολύ! το vlc ειναι πολυ σταθερο στα εργαλεια προτημισεις να δωσεις εξοδο χ11 επισης τα smplayer και kplayer παιζουν ολους τους τυπους αρχειων μπορει να χρειαστει να κατεβασεις codecs το kplayer βγαζει μηνυμα κρασαρισματος οταν το κλεινεις αλλα δεν υπαρχει προβλημα λειτουργει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digimyth Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 το vlc ειναι πολυ σταθερο στα εργαλεια προτημισεις να δωσεις εξοδο χ11επισης τα smplayer και kplayer παιζουν ολους τους τυπους αρχειων μπορει να χρειαστει να κατεβασεις codecs το kplayer βγαζει μηνυμα κρασαρισματος οταν το κλεινεις αλλα δεν υπαρχει προβλημα λειτουργει κανονικα Έχω ήδη αυτά τα προγράμματα και τα codecs... Αλλού είναι το πρόβλημα. Τώρα που ενεργοποίησα τα εφέ του KDE4 το βίντεο είναι σαν να κάνει συνεχώς refresh με συνέπεια να τρεμοπαίζει (σαν να αναβοσβήνει). Πριν τα ενεργοποιήσω δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.