evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ναι, αλλά μόνο ο καλός έχει πιθανότητα να κάνει φίλους, ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή. Το καθίκι θα είναι απλά μια ζωή καθίκι. και τι γινεται οταν οι φιλοι σου σε εχουν για μαλακα; η/ο γκομενα/ος το ιδιο; εκει δεν πρεπει να απαιτησεις καποια πραματα;
Tenshi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 και τι γινεται οταν οι φιλοι σου σε εχουν για μαλακα; η/ο γκομενα/ος το ιδιο; εκει δεν πρεπει να απαιτησεις καποια πραματα; Θα γυρίσει ο τροχός και γι αυτούς. Εδώ κολλάει και το: 84.Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Θα γυρίσει ο τροχός και γι αυτούς.Εδώ κολλάει και το: 84.Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο :devil::devil: ετσιιιιι και γινεται ακομα καλυτερο οταν γινεσαι τελειως καθικι με αυτα τα ατομα οταν τους γυρναει ο τροχος ναι καλα το καταλαβατε εχω καμποσα ατομα κατα νου
Rakka Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 85.It's better to burn out than to fade away.Σε ελευθερη μεταφραση σημαινει οτι ειναι καλυτερο να καεις παρα να σβησεις(ειδικα τωρα που τα πτωματα θα τα καινε.Το μαθατε?)μεγαλη αληθεια για μενα αυτο
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 86.'Οταν βιάζεσαι ,πάντα τότε θα τύχει να σκουπιστείς στραβά. 87.Στο γυμναστήριο εκεί που πας να κάνεις επίδειξη στα γκομενάκια απέναντι κάνοντας τον 300ο κοιλιακό,τότε είναι που αποφασίζει το φαγητό που χώνευες τόση ώρα να εξαερωθεί. 88.Όσο πιο δυνατά φωνάζεις στην τηλεόραση όταν βλέπεις το ματς , τόσο πιθανότερο να μπει γκολ. 89.Όταν ξύνεις την μύτη σου πάντα βλέπεις το αποτέλεσμα στην άκρη του δαχτύλου σου 90.Βιαστικό ντύσιμο το πρωί σημαίνει πως θα φτιάχνεις το μποξεράκι σου όλη την μέρα για να μη σου μπει στον ...Και προσπαθώντας να το φτιάξεις θα διαπιστώσεις πω βρίσκεσαι στο πιο πολυσύχναστο μέρος που θα μπορούσες.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 και τι γινεται οταν οι φιλοι σου σε εχουν για μαλακα; η/ο γκομενα/ος το ιδιο; εκει δεν πρεπει να απαιτησεις καποια πραματα; Για φίλους είπαμε, όχι για γνωστούς και για "ε, φιλαράκι, που 'σαι ρε κολλητάρι" κτλ. Εκτός αν δεν πιστεύεις στο concept της φιλίας (γιατί είναι όλα αυτά πολύ διαδεδομένα σήμερα "τι φιλία και τι αγάπη και σαχλαμάρες; Κανα π... να ρίξουμε και να πιούμε καμιά μπύρα") οπότε μπορείς απλά να είσαι καθίκι και άσε (κάποιους από) τους άλλους να ονειρεύονται και να ζούνε.
kostas88 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 {off topic} Για φίλους είπαμε, όχι για γνωστούς και για "ε, φιλαράκι, που 'σαι ρε κολλητάρι" κτλ. Εκτός αν δεν πιστεύεις στο concept της φιλίας (γιατί είναι όλα αυτά πολύ διαδεδομένα σήμερα "τι φιλία και τι αγάπη και σαχλαμάρες; Κανα π... να ρίξουμε και να πιούμε καμιά μπύρα") οπότε μπορείς απλά να είσαι καθίκι και άσε (κάποιους από) τους άλλους να ονειρεύονται και να ζούνε. Καλά, χαλάρωρε ρε συ. Πολύ φίλος ρε παιδί μου, πολύ αίσθημα και κουλτούρα λες και είσαι ο μόνος που έχεις φίλους και το φιλοσοφείς σαν να έχεις βρει το νόημα της ζωής ενώ όλοι οι άλλοι είναι στραβάδια, αναίσθητοι, δε ζούνε κτλ. Ηρέμησε ντε με το αίσθημα, μας τα έχεις κάνει τούμπανα. Φιλικά!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 {off topic} Καλά, χαλάρωρε ρε συ. Πολύ φίλος ρε παιδί μου, πολύ αίσθημα και κουλτούρα λες και είσαι ο μόνος που έχεις φίλους και το φιλοσοφείς σαν να έχεις βρει το νόημα της ζωής ενώ όλοι οι άλλοι είναι στραβάδια, αναίσθητοι, δε ζούνε κτλ. Ηρέμησε ντε με το αίσθημα, μας τα έχεις κάνει τούμπανα. Φιλικά! Αυτή τη στιγμή δεν έχω φίλους. Όλοι οι άλλοι ποιοι ακριβώς είναι; Με διαχωρίζεις από ποιους; Μίλησα εγώ σε καμιά φάση ότι "εγώ κάτι και οι άλλοι όχι"; Πού κολλάει το "λες και είσαι ο μόνος"; Ποιον προσέβαλα εγώ και τον είπα "στραβάδι και αναίσθητο"; Εκτός αν σε προσβάλει να λέω ότι οι αξίες της ζωής (κατά τη γνώμη μου) είναι πράγματα που δεν έχεις. "Μας" τα έχεις κάνει τούμπανα, ποιοι είστε; Έχετε παρέα και μπαίνετε όλοι μαζί; Εγώ δεν έχω δικαίωμα να υπερασπίζομαι τη γνώμη μου; Όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε συνέχεια και συνέχεια στις τηλεοράσεις ότι η ζωή είναι μόνο σεξ και λεφτά δε σου τα έχουν πρήξει δηλαδή; Γιατί εμείς (έχω και εγώ παρέα εδώ) ΑΥΤΑ σιχαθήκαμε να ακούμε. Χαλάρωσε μωρέ, για τη ζωή μιλάμε, δε μιλάμε και για τίποτα σοβαρό. Αν σε πείσανε ότι η ζωή σου είναι ένα αστείο, πολύ απλά σου την κλέψανε. Και όχι, δε χαλαρώνω. Μπορείς να αγνοήσεις τα ποστς μου, αλλά εγώ έχω τη βαθιά ανάγκη να εκφράζομαι.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 91. Σε καθε φορουμ μπορεις να εισαι σιγουρος οτι αν ανοιξεις τοπικ για ακτινες απο ποδηλατα θα καταληξει στην υπαρξιστικη συνεπεια των Ανατολικων θρησκειων στα μακαρονια με κιμα
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 92. Οι περισσότεροι στα φόρουμ θεωρούν πως εκπροσωπούν το είδος "άνθρωπος" ή "Έλληνας" και μιλάνε εκ μέρους όλων.
thanocaster Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 91. Σε καθε φορουμ μπορεις να εισαι σιγουρος οτι αν ανοιξεις τοπικ για ακτινες απο ποδηλατα θα καταληξει στην υπαρξιστικη συνεπεια των Ανατολικων θρησκειων στα μακαρονια με κιμα 93. Ποτέ μην ανοίγεις θέματα σε ένα φόρουμ. Τα μόνα ποστς που αξίζει να κάνεις είναι βλακειούλες τύπου "+1", "καλή φάση!", "rofl" και "ήμουν κι εγώ εδώ". 94. Ακόμα και τα παραπάνω ποστς θα καταλήξουν... ...στην υπαρξιστικη συνεπεια των Ανατολικων θρησκειων στα μακαρονια με κιμα
evabb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Manuel χαλαρωσε. Και φιλια υπαρχει και αγαπη και ολα, αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι που θα στην φερουν πισωπλατα η θα σε εκμεταλευονται συγκαλημενα μεχρι να εκραγεις και να γινεις λιγο εγωιστης που θα κοιταξει την παρτη του κι ας μην αρεσει στους αλλους αυτο. δυστηχως δεν σου ανταποδιδουν συχνα την βοηθεια που εχεις δωσει σε καποια ατομα και εκει γινεσαι ο μαλακας της υποθεσης
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Βασικά συγγνώμη, αλλά μ' ενοχλεί να μου μιλάει ο άλλος μέσω φόρουμ σαν να με γνωρίζει. "Τι μας το παίζεις εσύ" και τέτοια. Ούτε πάνω από το κεφάλι κανενός κάθομαι, ούτε χρειάζεται να διαβάζει κανείς αυτά που γράφω. Και από τη στιγμή που δε γνωριζόμαστε ούτε στο ελάχιστο μεταξύ μας, δε μπορεί να συζητάμε σε τέτοιες βάσεις. Και δεν εννοώ τον τρόπο, εννοώ το γεγονός ότι το παίζω κάποιος. Από τη στιγμή που δεν ξέρεις πως είμαι και πως φέρομαι στην κανονική μου ζωή, δε μπορείς να κρίνεις αν το παίζω κάποιος ή αν είμαι κάποιος άλλος.
firewalker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 95. Όποτε βλέπεις μπάλα και πας τουαλέτα μπαίνει γκοοοολ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.