Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με HDD

lio_v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θελω μια βοηθεια.Πηγα απο το e-shop και αγορασα ενα Western digital o οποιος ηταν εσωτερικος.Πηγα και πηρα μια θηκη για να τον κανω εξωτερικο.Τον εβαλα και ενω τον αναγνωριζει δεν το βλεπει στον υπολογιστης μου.Χθες που το εβαλα το εβλεπε αλλα πηγαινα να βαλω εγγραφα μεσα εσβηνε το λαμπακι απο την θηκη και σταματουσε.Ενας φιλος μου μου ειπε να το κανω slave αντι για master alla δεν εχει το jumberakki.Tι να κανω????

Δημοσ.

Καταρχάς δώσε λίγες πληροφορίες ακόμη.Ο δίσκος είναι ide ή sata? Αν είναι ide τότε 90% χρειάζεται jumper σε master. Τον είχες συνδέσει εσωτερικά και τον έβλεπε κανονικά? Αν όχι δηλαδή είναι παρθένο μαλλί τότε κάνε δεξί κλικ στο Υπολογιστής μετά διαχείρηση και μετά διαχείριση δίσκων. Εκεί θα σου ανοίξει κατευθείαν παράθυρο για την προετοιμασία του δίσκου . Μετά πατάς δεξί κλικ πάνω του και νέο διαμέρισμα . Τον formarεις και είσαι οκ

Δημοσ.

O δισκος ειναι sata οχι δεν μπορουσα να τον φορμαρω γιατι αρχιζε να φορμαρει και μετα εσβηνε το μπλε λαμπακι της θηκης του σκληρου δισκου και δεν συνεχιζε το format.για πειτε

Δημοσ.

πανω στην μητρικη το εχω με το καλωδιο που ειχαν στο πακετο αλλα και παλι τα ιδια το partition magic τι ειναι προγραμμα

???

Δημοσ.

Nταξει παιδια το προβλημα λυθηκε με μια σκεψη δικια μου και ολα δουλευουν ρολοι.Αν θελετε μπορω να σας πω τι εκανα

Δημοσ.

Aπλο ρε φιλε ανοιξα τον Tower εβγαλα τον παλιο εβαλα τον καινουργιο format με cd boot και εβαλα τον παλιο σκληρο δισκο στην θηκη και δουλευουν και οι δυο απλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...