x_maras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Προσπαθώ να εγκαταστήσω την Python σε Windows Vista αλλά δεν με αφήνουν. Βρηκα το εξής msiexec /i \python-2.6.msi τρέχοντας το command prompt σαν administrator, αλλά ούτε και αυτό δουλεύει σε μένα. Γνωρίζει κάποιος κάτι;
georgemarios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 τι εννοεις "δε σε αφηνουν?" τι μηνυμα βγαζει? μηπως ειναι corrupted installer? δοκιμασε να το ξανακατεβασεις just for the record, εχω βαλει python σε βιστα και ειναι οκ.....
x_maras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μου βγάζει το εξής: This installation package could not be opened. Contact the application vendor to verify that this is a valid windows installer package. κατεβασα και την προηγούμενη εκδοση την 2.5 (ειχα κατεασει αρχικα την 2.6) και μου βγαζει το ίδιο ακριβώς μήνυμα. Πιστευα ότι προκειται μόνο για τα .msi αρχεια γιατί το 2.3 που ειναι exe μου το είχε εγκαταστήσει κανονικά. Αλλά δοκίμασα να εγκαταστήσω το 2.4 και κάνει κανονικα την εγκατάσταση ενώ είναι και αυτό .msi
georgemarios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 δοκιμασε να ξανακατεβασεις την 2.6 αλλα απο αλλου, απο αλλο mirror ή/και χρησιμοποιοντας αλλο browser
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.