alfas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Γνωρίζεται που μπορώ να βρω firmware για το παρακάτω μοντέλο ? Gainward bliss 7900gs pcx Στην σελίδα της εταιρείας δεν βρήκα κάτι...
alfas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 εδώ???? http://www.techpowerup.com/vgabios/ Είναι ασφαλές το site αυτό? Βtw δεν έχει την κάρτα γραφικών μου... έχει μονο την έκδοση με 512 mb Μνήμη εγώ έχω αυτή με τα 256... Any idea ?
alfas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ποιος ο λόγος που θες να κάνεις update? Ο λόγος βασικά που το ψάχνω είναι να δω τι διορθώνει για αρχή...
outlaw star Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ο λόγος βασικά που το ψάχνω είναι να δω τι διορθώνει για αρχή... δε νομίζω ότι θα δεις κάτι αξιοπερίεργο....ρισκάρεις πάντως...
alfas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 δε νομίζω ότι θα δεις κάτι αξιοπερίεργο....ρισκάρεις πάντως... Που θα βρω κάτι δεν μου λες όμως
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 απο την στιγμη που δεν εχεις προβλημα δεν υπαρχει λογος να κανεις update.
alfas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 απο την στιγμη που δεν εχεις προβλημα δεν υπαρχει λογος να κανεις update. Όλα καλά βρε παιδιά... Δεν θέλω να κάνω!! Θα μου πείτε που μπορώ να τους βρω όμως ?
outlaw star Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Όλα καλά βρε παιδιά... Δεν θέλω να κάνω!! Θα μου πείτε που μπορώ να τους βρω όμως ? για να μη σου λέμε σημαίνει ότι δε ξέρουμε δε το κρατάμε κρυφό...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Είσαι σίγουρος οτι υπάρχει firmware για την κάρτα σου ; Αν δεν κάνω λάθος σημαντικότερο είναι να είναι σωστοί οι drivers της κάρτας. Δηλαδή από εκεί λύνονται τα διάφορα bugs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.