tromeros dennis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 καλησπερα! θα περασω μερικες εβδομαδες στο λονδινο (και περιφερια), δουλεια. θα μενω στο st. albans, και θα δουλευω στο hattfield. το προβλημα: δεν εχω ιδεα πως να μετακινουμε απο το st. albans στο hattfield και το λονδινο. πως θα μαθω; δεν εχω ξαναπαει ποτε λονδινο...
burned4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Το πιο εύκολο είναι το τρένο. Περνάει από το St. Albans και έχει σχεδόν κάθε 10λεπτο. Τι μου θύμησες τώρα
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en
tsakonas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 http://www.firstcapitalconnect.co.uk/Main.php?sEvent=HomePage
thanocaster Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ΑΑ! Έχε υπ' όψιν και ότι κατά πάσα πιθανότητα σε συμφέρει να βγάλεις μια Oyster Card.
joskem Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Εννοείται να βγάλεις oyster. Συμφέρει για όλες τις μετακινήσεις στο Λονδίνο. Εγώ την πρώτη μερα που ήρθα εδώ, χωρίς oyster μου έφυγαν 16 λίρες!! Εδώ και 1 βδομάδα με oyster ακόμα δεν έχω χαλάσει τόσα..
tromeros dennis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 σας ευχαριστω παιδια!! ειδα, οτι και το google maps προσφερει τετοια υπηρεσια οπως η σελιδες που μου δοσατε! το παραξενω ειναι οτι το google μου βρισκει πιο γρηγορες διαδρομες θα μηνω απο 25.10 μεχρι και 5.12. τελικα τι θα συμφερει; θελω να μετακινουμε οπως ειπα, απο st. albans στο hattfield (συμφονα με το google, bus 601) και μεσα στο λονδινο για αυτο το χρονικο διαστιμα. η εταιρια μου πληρονει, απ οτι ξερω το φτηνοτερο δηνατον. απο κι και περα πληρονω εγω. εδω στη γερμανια, τουλαχιστον στη πολη που μενω, ειπαρχουν λεοφορεια "express" στα οποια πρεπει, και να εχεις μηνιαιο εισιτηριο, να πληροσεις κατι extra αν θελεις να τα χρησιμοποιησεις. ειπαρχουν τετοια στο λονδινο.
thanocaster Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Για τα εισητήρια βγάλε μια Oyster καθώς οι μετακινήσεις γενικά είναι ακριβούτσικες. Το καλό με το journeyplanner είναι ότι σου λέει ποιοι σταθμοί δεν λειτουργούν κάθε περίοδο (πχ όταν πήγα εγώ κάνανε έργα σε μια γραμμή του μετρό, και κάποιες ώρες κλείνανε κάποιοι σταθμοί). Έχε υπ' όψιν ότι υπάρχουν αρκετά night buses και ότι, γενικότερα, οι μετακινήσεις είναι πανεύκολες και απόλυτα ακριβείς ως προς την ώρα που κάνουν. Αν δηλαδή λέει ότι το λεωφορείο τάδε θα είναι στην τάδε στάση στις 8:31 σημαίνει ότι στις 8:31 θα είναι εκεί.
tromeros dennis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ακουσα οτι στο hattfield δεν ησχηει το oyster card;
insomniaK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 https://oyster.tfl.gov.uk/oyster/guest/guestProductConfig.do?method=display
traveller21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 πως περνω αυτη την καρτα.πρεπει να την παραγγηλεις απο αθηνα αν καταλαβα καλα?
thanocaster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Στο Heathrow έχει κιόσκι που στην βγάζει επί τόπου. Φαντάζομαι και στα άλλα αεροδρόμια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.