gherudos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ναι γιατί δεν μπορεί να κάνει spoof τη Mac Address
StavrosD Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Αν ο χρήστης ξέρει να κάνει spoof την Mac Address, η μόνη λύση που μένει είναι αν τα router είναι cisco. Υπάρχει η δυνατότητα στο port που είναι συνδεδεμένο το pc να μην παρέχεται η πρόσβαση εκτός του τοπικού δικτύου. Δυστυχώς δεν έχω cisco οπότε δεν ξέρω την διαδικασία.
guru_gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σου εστησε ενα δικτυο , πληρωσες και δεν στο παραμετροποιησε οπως ηθελες ???? Η χρήση όπως καταλαβαίνεις έγινε κατόπιν. Εργοδότης είμαι ,άλλα το ακαταλόγιστο "σερφάρισμα" στο Internet δεν το πληρώνω . -----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 08 : 39 : 19----- Από ότι βλέπω υπάρχουν μέλη που απαντούν στο πρόβλημα,χωρίς να κάνουν "έξυπνα" σχόλια !! Αλλα έτσι είναι κάποιοι είναι σοβαροί κάποιοι όχι...ήταν που θα σταμάταγες να ασχολείσαι φίλε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Η χρήση όπως καταλαβαίνεις έγινε κατόπιν. Αυτο δεν τι ειχα καταλαβει αλλα γιατι θα επρεπε ???
guru_gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Αυτο δεν τι ειχα καταλαβει αλλα γιατι θα επρεπε ??? Τρόπος του λέγειν..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παρακαλώ ιδιαίτερα τα μέλη να μην συνεχίσουν τη δημόσια αντιπαράθεση και να περιοριστούμε στην εύρεση λύσης στο αρχικό ερώτημα του topic starter. Για αντιπαραθέσεις χρησιμοποιείστε τα προσωπικά μηνύματα (pm). Ευχαριστώ.
guru_gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παρακαλώ ιδιαίτερα τα μέλη να μην συνεχίσουν τη δημόσια αντιπαράθεση και να περιοριστούμε στην εύρεση λύσης στο αρχικό ερώτημα του topic starter. Για αντιπαραθέσεις χρησιμοποιείστε τα προσωπικά μηνύματα (pm). Ευχαριστώ. Σε ευχαριστω και εγω
opts Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Παρακαλώ ιδιαίτερα τα μέλη να μην συνεχίσουν τη δημόσια αντιπαράθεση και να περιοριστούμε στην εύρεση λύσης στο αρχικό ερώτημα του topic starter. Για αντιπαραθέσεις χρησιμοποιείστε τα προσωπικά μηνύματα (pm). Ευχαριστώ. και γω ευχαριστώ για την διαιτητική παρέμβαση μετά το report του μηνύματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.