Προς το περιεχόμενο

Όταν κλεινει το pc μου..

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Λοιπον εχω windows xp prof service pack 2..η μητρικη ειναι η ASUS P5QL-E (καπως ετσι..)

Όταν παταω tunn off..to pc φαινεται μεν οτι κλεινει,αλλά απ οτι ειδα χτες,αναβει το λαμπακι της μητρικης μεσα,το ποντικι μου (που ειναι οπτικο και συνδεεται με καλωδιο ps/2) αναβει και αυτο,όπως και το numlock του πληκτρολογιου!!Τι μπορω να κανω ωστε να κλεινει εντελως το pc??κανει λες και παταω αναμονη!!

στις ρυθμισεις power option properties

when i press the power button on my computer->shutdown

>> sleep >> ->standby

επισης δε ξερω αν εχει σημασια το hibernation το χω απενεργοποιημενο..

καμια βοηθεια?? α,και ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Το οτι ανάβει το λαμπάκι της μητρικής δεν σημαίνει πως δεν έχει κλείσει! Απλά σηματοδοτεί πως περνάει ρεύμα...Εξού και το λαμπάκι στο ποντίκι!!

Πήγαινε στο bios να δεις ρυθμίσεις για wake on lan ή παρόμοιες καταστάσεις που είναι για να ανοίγεις το pc εξ αποστάσεως είτε ασύρματα ή ενσύρματα και απενεργοποίησε τα!! Δοκιμασέ τα... Αν και το λαμπάκι μέσα στο κουτί που λες δεν προκειται να σβήσει ποτέ!!Αυτά..

(Γράψε και το μοντέλο της μητρικής ακριβώς)

Δημοσ.

Συμφωνόντας, αν θέλεις να σβήνουν όλα, κλείνε την τροφοδοσία του Η/Υ (αν είναι σε πολύμπριζο με κουμπί, ή αλλιώς από το κουμπί του τροφοδοτικού)

Δημοσ.

To λαμπάκι της μητρικής θα σβήσει για 3 λόγους.

1) Αν καεί το τροφοδοτικό

2)Αν καεί η μητρική

3)Αν κλείσεις το ρευμα

Επειδή το 1 & το 2 δεν είναι επιθυμητές καταστάσεις τότε μόνο το 3 μπορείς να εφαρμόζεις. Θα πρέπει να το ανεχτείς το λαμπάκι φίλε μου

Δημοσ.
Θα πρέπει να το ανεχτείς το λαμπάκι φίλε μου

το λαμπακι δε με πειραζει σιγα..πιο πολυ για το πληκτρολογιο και το ποντικι εφτιαξα το θεμα..!

Δημοσ.

ναι αλλα γιατι το παλιο μου πισι δε το εκανε???το ποντικι και το πληκτρολογιο εκλειναν...το λαμπακι εμενε ουτως ή αλλως!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...