panosno1com Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα!Λοιπον εχω windows xp prof service pack 2..η μητρικη ειναι η ASUS P5QL-E (καπως ετσι..) Όταν παταω tunn off..to pc φαινεται μεν οτι κλεινει,αλλά απ οτι ειδα χτες,αναβει το λαμπακι της μητρικης μεσα,το ποντικι μου (που ειναι οπτικο και συνδεεται με καλωδιο ps/2) αναβει και αυτο,όπως και το numlock του πληκτρολογιου!!Τι μπορω να κανω ωστε να κλεινει εντελως το pc??κανει λες και παταω αναμονη!! στις ρυθμισεις power option properties when i press the power button on my computer->shutdown >> sleep >> ->standby επισης δε ξερω αν εχει σημασια το hibernation το χω απενεργοποιημενο.. καμια βοηθεια?? α,και ευχαριστω εκ των προτερων!
alfas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Το οτι ανάβει το λαμπάκι της μητρικής δεν σημαίνει πως δεν έχει κλείσει! Απλά σηματοδοτεί πως περνάει ρεύμα...Εξού και το λαμπάκι στο ποντίκι!! Πήγαινε στο bios να δεις ρυθμίσεις για wake on lan ή παρόμοιες καταστάσεις που είναι για να ανοίγεις το pc εξ αποστάσεως είτε ασύρματα ή ενσύρματα και απενεργοποίησε τα!! Δοκιμασέ τα... Αν και το λαμπάκι μέσα στο κουτί που λες δεν προκειται να σβήσει ποτέ!!Αυτά.. (Γράψε και το μοντέλο της μητρικής ακριβώς)
yannis18 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνόντας, αν θέλεις να σβήνουν όλα, κλείνε την τροφοδοσία του Η/Υ (αν είναι σε πολύμπριζο με κουμπί, ή αλλιώς από το κουμπί του τροφοδοτικού)
panosno1com Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 (Γράψε και το μοντέλο της μητρικής ακριβώς) ASUS P5QL-E
mihalakis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 To λαμπάκι της μητρικής θα σβήσει για 3 λόγους. 1) Αν καεί το τροφοδοτικό 2)Αν καεί η μητρική 3)Αν κλείσεις το ρευμα Επειδή το 1 & το 2 δεν είναι επιθυμητές καταστάσεις τότε μόνο το 3 μπορείς να εφαρμόζεις. Θα πρέπει να το ανεχτείς το λαμπάκι φίλε μου
panosno1com Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Θα πρέπει να το ανεχτείς το λαμπάκι φίλε μου το λαμπακι δε με πειραζει σιγα..πιο πολυ για το πληκτρολογιο και το ποντικι εφτιαξα το θεμα..!
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Check this out:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=277906
panosno1com Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 ναι αλλα γιατι το παλιο μου πισι δε το εκανε???το ποντικι και το πληκτρολογιο εκλειναν...το λαμπακι εμενε ουτως ή αλλως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.