aledjo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 θα ηθελα να μου πειτε ποιες δουλειες γνωριζετε που να ειναι απλες, χωρις καριερα, χωρις αγχος και χωρις πολλες ευθυνες! οπως πχ. delivery security babysiter σερβιτορος διανομη φυλλαδιων
papahlamidas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Οδοκαθαριστής Σκουπιδιάρης (Γενικώς ότι έχει να κάνει με καθαριότητα...)
Lomar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 εισοδηματίας. ούτε περαιτερω εξέλιξη, ούτε άγχος, ούτε (πολλες) ευθύνες.
alexnir Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 θα ηθελα να μου πειτε ποιες δουλειες γνωριζετε που να ειναι απλες, χωρις καριερα, χωρις αγχος και χωρις πολλες ευθυνες! οπως πχ. delivery security babysiter σερβιτορος διανομη φυλλαδιων πιστευεις δλδ πως αυτες οι δουλειες δεν εχουν αγχος ή ευθυνες?
xardas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 μπορεις να γινεις βοηθος σε οποιαδηποτε δουλεια οικοδομης απλα να αντεχεις το τρελο κουβαλημα που σε περιμενει η να πας σε καμια αποθηκη για χαμαλικι
aledjo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 @alexnir εχουν αλλα δεν εχουν ΠΟΛΥ αγχος και ευθυνες. το λεω αυτο γιατι εφυγα απο μια δουλεια που το μονο που ειχα ηταν αγχος και ευθυνες για το τιποτα! ηθελα να το παιξω και γω επιστημονας αλλα πηρα τα @@ γιατι δε κερδισα τιποτα, ο delivery της γειτονιας επερνε πιο πολλα λεφτα απο μενα και δεν ειχε τοσο αγχος σαν εμενα και ευθυνες. γι'αυτο το λεω.... -----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 12 : 44 : 08----- εισοδηματίας. ούτε περαιτερω εξέλιξη, ούτε άγχος, ούτε (πολλες) ευθύνες. αυτο ειναι το ονειρο μου.... ελπιζω καποτε να τα καταφερω.
peravrexei Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Πάρε ένα καλάθι γέμισέ το λουκούμια κατέβα Πειραιά και μπαίνε στα πλοία μισή ώρα πριν την αναχώρηση και πούλα τα στους επιβάτες. Ένας γνωστός μου έβγαζε τρελό μεροκάματο και αφορολόγητο.
aledjo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 σκεφτομαι να παω στα φαναρια να καθαριζω τζαμια! πιο πολλα λεφτα θα βγαλω...
georgemarios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Γιατί δε γίνεσαι τζιγκολό; αυτο μπορει να εχει και καριερα αν ειναι καλος.......
aledjo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 δε θελω να σας παρω τη δουλεια ρε παιδια.....
alexnir Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 πηγαινε για μπαρμαν ή σερβιτορος σε καποιο κλαμπ (καλο εννοειται που να μαζευει κοσμο, ωστε να εχεις καλα φιλοδωρηματα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 να γίνεις ο τύπος στην διαφήμιση του Jack Daniels που πετάει τις τάπες στο βαρέλι ενώ περιμένει να ωριμάσει το whiskey... χαλαρά καλύτερο επάγγελμα και από τον εισοδηματία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.