Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός με τροφοδοσία ρεύματος ή όχι

thinlizzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι passport δεν θελουν.εχω λειτουργησει τετιους και πολυ καλα λογια μπορω να πω.αλλα οχι τον 160.παρε τον 250 η 320.

Δημοσ.

Εγω τον WD Passport που τον εχω 2 χρονια τωρα με 120GB δεν ειχα ποτε παραπονο εκτος του οτι ειναι 5400rpm και ειναι λιγο αργος κατα τα αλλα δουλευει αψογα. Οπως λεει και ο poulinos τωρα αν ηταν να αγορασω καποιον θα προτιμουσα τον 320GB ;)

Δημοσ.

Κι εγώ τον ίδιο με αυτόν που θες να πάρεις έχω(160 gb).Είναι καλύτερος λόγω φορητότητας αλλά κι επείδη δεν χρειάζεται ρεύμα.Από την άλλη αυτός με την τροφοδοσία ρεύματος είναι πιο φτηνός (στα ίδια λεφτά παίρνεις 500gb) και φυσικά είναι και πιο γρήγορος.Διαλέγεις και παίρνεις...Κι επειδή τυχαίνει να έχω και τους 2 (ένα passport 160 gb κι ένα Seagate Freeagent 500gb) οτι κι αν διαλέξεις θα μείνεις ικανοποιημένος.:-D

Δημοσ.
Από την άλλη αυτός με την τροφοδοσία ρεύματος είναι πιο φτηνός (στα ίδια λεφτά παίρνεις 500gb) και φυσικά είναι και πιο γρήγορος.

Απορία: Έχοντας 2 εξωτερικούς WD, έναν 250 και έναν 320, και οι 2 ειναι "mybook" δλδ. 3,5". Θα χάσω τίποτα σε ταχύτητα φορτώματος (mp3, videos κ τέτοια) αν τους δώσω και πάω πχ σε έναν "mypassport" δλδ. 2,5"???

Οι 2 που έχω συνδεδεμένοι, είναι μέσω usb, όπως συνδέονται και οι "mypassport".

Tο βασικό που με προβληματίζει όμως, είναι ότι οι "mybook" λειτουργούν στις 7200rpm ενώ οι "mypassport" στις 5400rpm... παίζει να "καθυστερούν"?

(Το σκέφτομαι κυρίως λόγω μεγέθους... να ξεφορτωθώ τα 2 γομάρια για κάτι που συν τοις άλλοις μεταφέρεται πανεύκολα...)

Δημοσ.

επειδη οπως ειπες συνδεονται με Usb δεν θα χασεις τοσο πολυ συν οτι mp3 κτλ δεν θελουν μεγαλες ταχυτητες .ποσες φορες τον γραφεις σβηνεις?επισης ειναι λογικο που δουλευουν 5400 αν και υπαρχοθν και 2,5 inches στις 7200 εσωτερικα σε laptop αλλα σε εξωτερικο α.θα ζεστενοταν αρκετα β.θα θελε extra τροφοδοσια.πλεον ο 320 ιη ο 250 αξιζει να παρεις.οπως λενε να μην τους βαλεις με μεγαλυτερο καλωδιο διοτι χανει ρευμα λογο μηκους και μπορει να μην παιξουν.μεγαλυτερη αντισταση λογω μεγαλυτερου μηκους καλωδιο.ο ενας ειναι μικρος και δεν θελει ρευμα ο αλλος μεγαλος αλλα πιο μεγαλη χωρητικοτητα και πιο γρηγορος.προτιμω τον μικρο.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια 2.5' με usb τροφοδοσία.

Έχουν βελτιωθεί πολύ στην αντιγραφή-εγγραφή αρχείων ανεξαρτήτως μεγέθους και δεν θα δεις διαφορά.

Το οτι δουλεύουν στις 5400 όμως σε καθυστερεί όταν προσπαθείς να κάνεις αναζήτηση κάποιου αρχείου ή αν τρέχεις προγράμματα απο εκεί έχουν δηλαδή γενικά μεγαλύτερο average seek time και latency.

Γενικά είναι καλοί για back up και μεταφορά, για το οποίο προορίζονται άλλωστε.

Δημοσ.

ΟΚ σας ευχαριστώ! Μιας και τους χρησιμοποιώ κυρίως για αποθήκευση ταινιών και mp3, θα αντικαταστήσω τα γομάρια mybook μου... :)

Δημοσ.

της western εχοθν ενα καλωδιο Usb.καποιοι αλλοι εχουν 2 καλωδια για εξτρα τροφοδοσια το δευτερο.συνηθως παιζουν και με το ενα οχι παντα βεβεα.ναι αυτο που θα χασεις σε ταχυτητα δεν ειναι τιποτε σοβαρο ειδικα για θεματα backup απλα ειναι λιγο πιο ακριβοι αυτο ειναι το μονο μειονεκτημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...