Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Baudtec annex

Djole_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..ενας φιλος αγορασε το πακετο Otenet OnDsl Kit 2mbps κ ενω εχει συνδεσει σωστα τα καλωδια...εχει προβλημα με τον driver του modem(ειχε το sagem fast κ το πηγε πισω γιατι του εβγαζε προβλημα στο setup κ του δωσανε το Baudtec annex)..για την ακριβεια του βγαζει το εξης μην:"tc Update Plug And Play Device Error nReturn=2"..

Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?

Μηπως κατι παιζει με το laptop κ τα vista...?

Δημοσ.

εγω θα πω κατι αλλο.πες στον φιλο σουθ να το πεταξει και να παει να παρει ενα ρουτερ.vista και μοντεμ και γενικα usb modem sucks.

Δημοσ.

Μόνο USB είναι? (για δες το πάλι, δε νομίζω)

Να το συνδέσετε στην ethernet, η USB είναι κακή επιλογή, αλλιώς αυτό που είπε ο αποπάν'...

Δημοσ.

Δεν το εχω δει απο κοντα..παιζει να εχει κ ethernet..ευχαριστω φιλε μου..θα του το πω αυτο που ειπες κ θα επανελθω..

φιλε poulinos εχεις δικιο αλλα πηρε οτι του δωσανε..δεν ασχολειτε με αυτα κ δεν ξερει..:-)

Δημοσ.

αν ειναι ethernet ας παρει μια καρτα δικτυου αν ειναι usb ας παρει αλλο ρουτερ που να ειναι και adsl2+ για μελλοντικα.

Δημοσ.

Επανερχομαι..drivers για αυτο το μοντεμ που μπορω να βρω?

Εχω ψαξει ολο το net κ δεν εχω βρει τπτ...πολυ ωραια υποστηριξη...αυτα ειναι..καπου ειχα διαβασει με το firmware κατι παιζει...:rolleyes::rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...