Dark_Shadow198 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ok πρωτα απο ολα το hardware που εχω: CPU: intel core 2 duo E6400 RAM: supertalent 4 gb 1x T800UBGC5 2x T800UX2GC4 Motherboard:MSI P7N DIAMOND VGA: asus nvidia en7950gx2 HDD: 2xwestern digital WD5000ABYS&WD5000KS PSU: FSP group fx700-gln 700 watt Λοιπον εδω και αρκετες μερες μου εχουνε εμφανιστει κατι καθετες γραμμες στο bios στο load screen τον windows και επισης τα γραμματα τα δειχνει αλλοιομενα εκτος αυτου δεν μπορουσα να μπω στα windows αμα δεν ητανε σε safe mode η αμα δεν εβγαζα τα drivers τις καρτας γραφικων παντα εβγαζε bluescreen αυτο εμφανιστικε πριν λιγο καιρο που επαιζα ενα game (cod4 οχι οτι εχει σημασια βεβαια) οταν βγηκα απο το παιχνιδι μου εβγαλε bluescreen και στο restart μου παρουσιασε αυτο το προβλημα απο τοτε ουτε format μπορω να κανω χωρις να βγαλει bluescreen στην μεση του install στην αρχη νομιζα οτι ητανε προβλημα απο μητρικη εξαιτιας καποιον συμβαντων αλλα δοκιμασα με αλλη mobo (asus p5w dh deluxe η πρωτη και msi p7n diamond η δευτερη) και καμια διαφορα αρα ειναι καρτα γραφικων το προβλημα τελοςπαντων γιατι αρκετα σαςεπριξα θελω απλα να σιγουρευτω αν φτιαχνεται η οχι και τι το προκαλεσε ολο αυτο οποιαδιποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη EDIT: ξεχασα να πω οτι οταν ημουνα σε safe mode η μεσα στα windows η εικονα ητανε μια χαρα :S
Eloy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Aφού το κάνει και σε άλλους υπολογιστές τότε σίγουρα είναι η κάρτα. Εφ'όσον όμως δεν το κάνει σε safe mode, τότε κάποιο πρόβλημα υπάρχει στα κυκλώματα της κάρτας που έχουν να κάνουν με ανέβασμα ανάλυσης/refresh rate κλπ ή στο κύκλωμα της μνήμης της... Αστοχία υλικού, ή κοινώς η κάρτα σου τελείωσε... Και καθώς χέρι δεν μπαίνει επάνω, κυκλοφορούν κάτι κάρτες στο εμπόριο, μούρλια... Κρίμα, γιατί η 7950gx2 ήταν φανταστική κάρτα...
Dark_Shadow198 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Κρίμα, γιατί η 7950gx2 ήταν φανταστική κάρτα... Πραγματι ητανε..... δεν θα την αλλαζα αμα ητανε ακομα ενταξει Μια 9600GT 1GB ειναι καλυτερη σωστα? η εστω ισαξια δεν θελω οπωσδιποτε κατι παραπανω αυτη την περιοδο
soulnick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 δλδ σου κανει κατι σαν την παρακατω εικονα? διαβασε το θεματακι μου μπας κι εχουμετο ιδιο προβλημα.. τα συμπτωματα μας παντως, ειναι ακριβως ιδια!
Dark_Shadow198 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 @ phanispal εχω δει αυτην εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513338 και με συμφερει αρκετα. το πολυ να μπορω να δωσω 150 ευρω και πρεπει να ειναι και nvidia οπωσδιποτε @ soulnick το διαβασα το post σου και ναι και εμενα μου βγαζει error με το nv4.disp τωρα οι διαφορες: 1. οταν πηγαινα να βαλω τα τελευταια drivers με εβαζε σε power save mode αλλα μου δεν εβγαζε bluescreen και δεν μπορουσα να μπω στα windows αμα δεν τα εβγαζα 2. και εμενα μου εκανε restart οταν ημουνα σε game αλλα με bluescreen πρωτα (και μετα εβγαλε το προβλημα) 3. δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα δειχνει σε εσενα και επισης οταν ημουνα μεσα στα windows η σε safe mode η εικονα δεν χαλαει σε ολα τα αλλα ειναι το προβλημα. τωρα οταν εβγαλε το προβλημα χρησημοποιουσα μια Asus P5W DH Deluxe οταν ξαναδοκιμασα με αυτη που εχο τωρα (MSI P7N Diamond) δεν υπαρχει καμια αλλαγη (εντελως ιδιο hardware μονο μητρικη αλλαξε) αρα μητρικη να ειναι αποκλειεται πιστευω οτι ειναι καρτα γραφικων τωρα. ελεος δλδ..... τι αλλο θα μπορουσε να ειναι
soulnick Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 καμια διαφορα dark_shadow. τα ιδια ακριβως μου κανει κι εμενα..
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 @ phanispal εχω δει αυτην εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513338 και με συμφερει αρκετα. το πολυ να μπορω να δωσω 150 ευρω και πρεπει να ειναι και nvidia οπωσδιποτε Κάνω πως δεν είδα καν αυτό που είπες και συνεχίζω... http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1130358&x=30&category=69977735&catalog=20 9Ε παραπάνω για μια κάρτα πολυ καλύτερη από την 9600GT. Και μην ακούσω τίποτα για το 1GB... (λείπει κι ο GeorgeMan...)
Dark_Shadow198 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 δεν βλεπω και πολυ διαφορα 25 mhz ειναι η διαφορα στο Engine Clock τους και 186 mhz στο memory clock και οσο για το 1GB δειχνει καποια διαφορα οπος και να το κανεις ενταξει οχι μεγαλη βεβαια αρα καλυτερη δεν θα την ελεγα ισαξια ισως. Τελοςπαντων δεν ειναι εκει το θεμα ουτε εχει και πολυ σημασια απλα η μητρικη που εχο τωρα ειναι SLI type αυτο ειναι ολο
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Σε παρακαλώ, ψάξε λίγο στο διαδίκτυο για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου... Θες να σου πω πόση διαφορά έχει αυτή η 9600GT:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515811 με αυτή που λες εσύ στην απόδοση; ΟΥΤΕ 2% Αν συνεχίζεις να πιστεύεις οτι σε συμφέρει αυτή η κάρτα, σηκώνω τα χέρια ψηλά... Επίσης μη συγκρίνεις ταχύτητες ρολογιών σε διαφορετικές κάρτες και μάλιστα από 2 διαφορετικές εταιρίες οι οποίες χρησιμοποιούν διαφορετική τεχνολογία και αρχιτεκτονική... Είναι σα να μου λες οτι η 2600ΧΤ είναι πιο γρήγορη από την 4850 αφού η 2600ΧΤ έχει 800MHz engine clock/2200MHz memory clock και η 4850 έχει 625 και 1986 αντίστοιχα... Ούτε το οτι η μητρική σου είναι SLI λέει τίποτα, εκτός κι αν είναι σίγουρο οτι θα το αξιοποιήσεις, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα σου πρότεινα αυτή:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1145975&x=30&category=69977735&catalog=20 που είναι καλύτερη από την 9600GT.
Vatos_locos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Dark_Shadow198 4850 all the way και μιας και δεν ξέρεις άκου τι σου λένε
super_Vegeta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ενοείτε 4850, με κλειστά μάτια σε αυτά τα λεφτά
Dark_Shadow198 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ok τοτε δεν αντιλεγω Θα προσπαθισω πρωτα να δοκιμασω και την καρτα που εχο τωρα σε αλλο pc ετσι για να σιγουρευτω αν φταιει η οχι γιατι δεν θελω να το ρισκαρω κιολας
soulnick Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ok τοτε δεν αντιλεγωΘα προσπαθισω πρωτα να δοκιμασω και την καρτα που εχο τωρα σε αλλο pc ετσι για να σιγουρευτω αν φταιει η οχι γιατι δεν θελω να το ρισκαρω κιολας αυτο ειναι το προβλημα μου και δεν εχω παρει καομα καινουρια καρτα. δεν ξερω αν θα παιζει στο δικο μου.. εκανα o/c στην radeon 9250 μπας και παιξει pes2009 demo. της εβαλα κι ενα 8αρι ανεμιστηρακι με 4 δεματικα! κομπλε ειναι. Core= 307.80 (default 240) και Memory= 225.00 (default 200.00)!
Eloy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Ok τοτε δεν αντιλεγωΘα προσπαθισω πρωτα να δοκιμασω και την καρτα που εχο τωρα σε αλλο pc ετσι για να σιγουρευτω αν φταιει η οχι γιατι δεν θελω να το ρισκαρω κιολας Αφού είσαι φτιαγμένος γιά nvidia, πάρε nvidia... Προχώρα σε 9600 ή ακόμα καλύτερα 9800 κι ακόμα καλύτερα gtx... Αν σου τύχει στραβή στην πορεία με την κάρτα, τουλάχιστον θα ε΄ναι δική σου επιλογή και θα τα βάλεις με τον εαυτό σου... Αν όμως σε ενοχλήσει κάτι με την ati (που μπορεί να είναι από drivers, θόρυβο, ζέσταμα,linux κλπ) θα βλαστημας την ώρα και την στιγμή που μας άκουσες... Εγώ θα πρότεινα ati 4670, αλλά εσύ καλύτερα να κοιτάξεις την ψυχική σου ηρεμία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.