kwstaz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά πριν λίγο έκανα μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή μου, κατέβασα το fresh και μου το ζήτησε, και όταν ξαναάνοιξα το κομπιούτερ... ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΕΞΠΛΟΡΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μήνυμα που μου βγάζει είναι: το internet explorer σταμάτησε να λειτουργεί, θα κλείσει θα ψάξει για επίλυση μπλα-μπλα Δε γίνεται ΤΠΤ!!! Τώρα είμαι με firefox αλλά είναι και θέμα συνήθειας... Προχτές μόλις έκανα ΦΟΡΜΑΤ για άλλο πρόβλημα, όλη μέρα εχτές και σήμερα κατεβάζω προγράμματα και εγκαθιστώ τα παιχνίδια μου ΕΛΕΟΣ πάλι φορματ???????????????????????????????????????????????????????
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 κατέβασα το fresh και μου το ζήτησε Τι εννοείς μ'αυτό το "fresh";Τι ακριβώς κατέβασες;;;
pirobatis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 καθαρισε τα cookies γιατι ενας λογος που κολλαει ειναι και αυτος.οντως τι ειναι αυτο το ''fresh''?
karabouzouk... Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Γιατί δεν δοκιμαζεις να κάνεις επανεγκατάσταση του internet explorer...?? Θεωρώ ότι έχεις κάνει τις ενημερώσεις των windows και έχεις servis pack 3...
gdp77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ευκαιρία να ξεκινήσεις να δουλεύεις με τον firefox.
roulapet Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ελπιζω καημενο να μην εκανες update στα windows απο την κεντρικη σελιδα τους.Ξερεις απο εκει που ελεγχει η Microsoft για τις πιο ενημερωμενες εκδοσεισ.Κανε επαναφορα συστηματος στο σημειο πριν το κατεβασμα του fresh και θα διορθωθει.α!απενεργοποιησε τις αυτοματες ενημερωσεις και κατεβασε μονο service pack2. That's all folks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.