NOPSTRIM Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Για χαρά, ένας φίλος μου έχει Forthnet2 Play και έχει το ασύρματο που δίνει... Το πρόβλημα που έχει είναι ότι τρώει Disconnect χαλαρά 10 φορές την μέρα!!! και εγώ τρώω κάνα 2 , το πολύ το 4ημερο, μπορεί και πιο σπάνια, με το ενσύρματο που δίνει... Ο μόνος τρόπος για να συνδεθεί ξανά (όπως και εγώ) είναι επανεκκίνηση του Router... Κάποιος του είπε να κάνει κάτι με το τερματικό, και καλά να ρίξει κάνα Mbps και θα σταθεροποιηθεί... ισχύει κάτι τέτοιο; και αν ναι, που μπορώ να βρω κάνα guide να το μάθω, να του το κάνω;
Mystirios Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Η ταχύτητα μπορεί να μειωθεί απο τη forthnet , στο ρουτεράκι σου δε μπορεί να γίνει κατι αντίστοιχο (ούτε μέσω telnet που μάλλον εννοούσε ο φίλος σου) . Μια εναλλακτική λύση είναι το DMT tool στο οποίο μπορείς να δώσεις target snr. Προυπόθεση να συνεργάζεται το πρόγραμμα με το ρούτερ σου. Στη σελίδα που σου δωσα έχει όλα τα ρουτεράκια που υποστηρίζει το πρόγραμμα.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 απο την forthnet γινεται η αλλαγη.αυξανουν το snr και πεφτει η ταχυτητα με σκοπο μια προβληματικη γραμμη να παιξει πιο σταθερα.επισης ο φιλος σου να εχει βαλει σωστα τα φιλτρα και οχι αναποδα φιλτρο στο συναγερμο αμα εχει και παει λεγοντας.
NOPSTRIM Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Οκ οπότε από μεριάς μας δεν γίνεται τίποτα... Γιατί ο τυπάς φαινότανε πολύ σίγουρος για αυτά που έλεγε... του κάνει, έχεις κάνα φίλο σου να ξέρει από τερματικό; γιατί είναι πολύ δύσκολο, αν είναι πες να στο κάνω εγώ κτλ κτλ κτλ
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 απο το ρουτερ για να πειραξεις το snr πρεπει ειτε να το υποστηριζει ο ρουτερ ειτε με το dmt που δηλωνεις target noise.δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε το dmt.εσυ τι εννοεις τερματικο?μαλον εννοει απο telnet.στα siemens ξερω οτι γινετε καπως αλλα δεν το εχω ψαξει πως.απο telnet βεβεα οχι μεσ ααπο το μενου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.