Προς το περιεχόμενο

Κλείδωμα αρχείου ή κάτι τέτοιο;

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία ερώτηση λίγο περίεργη……

Έχω κάποια δεδομένα που θέλω να δώσω σε κάποιους ανθρώπους…είναι ένα .exe αρχείο. Το θέμα μου είναι ότι θέλω να διασφαλίσω ότι δεν θα μπορούν να το αναπαράγουν και ότι θα μπορέσουν να τρέξουν το αρχείο μόνο για μία φορά….

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω….για να τα διασφαλίσω και τα δύο?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Να δημιουργήσεις ένα cd με το Autorun 4 τοποθετώντας εκεί το exe.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα του αναφέρει αυτές τις δυνατότητες:

>Security
- Protect each Actions files by placing them in a secure archive
- 3 kinds of Project Security (which must be passed before protected files are extracted from archive)
    - End User License Agreement
    - Username / Password combination
    - Serial Number
- Project Expiry Date - create Trial Versions of your projects

Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται πολύ χλομό ....

Από την στιγμή που το πάρουν στα χέρια τους σίγουρα είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση να κάνεις κάτι ώστε να μην μπορέσουν να δημιουργήσουν αντίγραφο του!

Από την άλλη εάν το EXE το έχεις φτιάξει εσύ μπορείς να το κάνεις να τρέξει μόνο μία φορά!

Δημοσ.

Μόνο αν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ γίνεται αυτό. Φτιάχνεις ένα exe που θα είναι loader ενός αρχείου που θα το κατεβάσεις on-line, ή θα φτιάξεις ένα exe που θα ζητάει ένα κωδικό που θα τον ελέγχει on-line, οπότε από τον server θα ελέγχεις πόσες φορές θα τρέχει η εφαρμογή με τον κάθε κωδικό.

Αν θες στείλε pm για συμβουλές, η αν δεν μπορείς να το φτιάξεις στο φτιάχνω (για κάποιο αντίτιμο).

Δημοσ.

το exe το έχει φτιάξει φίλος....

αν είναι πείτε μου τι να του πω.

ευχαριστώ πολύ!

Μόνο αν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ γίνεται αυτό. Φτιάχνεις ένα exe που θα είναι loader ενός αρχείου που θα το κατεβάσεις on-line, ή θα φτιάξεις ένα exe που θα ζητάει ένα κωδικό που θα τον ελέγχει on-line, οπότε από τον server θα ελέγχεις πόσες φορές θα τρέχει η εφαρμογή με τον κάθε κωδικό.

Αν θες στείλε pm για συμβουλές, η αν δεν μπορείς να το φτιάξεις στο φτιάχνω (για κάποιο αντίτιμο).

-----Προστέθηκε 9/10/2008 στις 08 : 35 : 42-----

πως γίνεται να τρέξει μία φορά.....για να το πω στον φίλο μου....

και πάλι ευχαριστώ πολύ

Εμένα μου φαίνεται πολύ χλομό ....

Από την στιγμή που το πάρουν στα χέρια τους σίγουρα είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση να κάνεις κάτι ώστε να μην μπορέσουν να δημιουργήσουν αντίγραφο του!

Από την άλλη εάν το EXE το έχεις φτιάξει εσύ μπορείς να το κάνεις να τρέξει μόνο μία φορά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ρώτα τον αν ξέρει να φτιάχνει και να χρησιμοποιεί web service από μια εφαρμογή.

δυστυχώς δεν ξέρει....βοήθεια κανείς???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...