Προς το περιεχόμενο

+2gb RAM σε Vista

alestr9s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το PC της υπογραφής μου και πρόσφατα (πριν 2 μέρες δλδ) πέρασα από XP σε Vista.

Μέχρι στιγμής τρέχουν όλα νεράκι (λογικό γιατί είναι "καθαρό" ακόμα το σύστημα απ'το φορματ)

Το θέμα είναι να θα χρειαστώ άλλα 2Gb Ram για να είμαι με 4 συνολικά? Θα δω διαφορά στο response του συστήματος? Ήδη το 40% της μνήμης είναι κατειλημμένο με το start up...

Είναι και φτηνές πλέον οι μνήμες (Οι Kingston 1066mhz που έχω είναι στα 20? / 1Gb) οπότε λογικά θα γίνει η "επένδυση"...

Δημοσ.

Αν τα Vista σου είναι 32bit θα βλέπουν και θα αξιοποιούν ~3.25GB, αλλά όσο να' ναι καλύτερα θα είσαι απ΄οτι με 2 (αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν).

Αν είναι 64bit βάλε άφοβα...

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής της υπογραφής σου είναι 64bit.

Δε μπορείς να εγκαταστήσεις Vista 64 αν δεν έχεις αντίστοιχο επεξεργαστή.

Δημοσ.

Αα μιά χαρά!!

Λέτε να περάσω τα 64bita δλδ? Είναι stable? Θα έχει καλύτερες επιδόσεις σε συνδιασμό με τον επεξεργαστή (και την περισσότερη μνήμη)?

Γενικά όσοι έχουν quad τι προτιμούν 32 ή 64? Ποιά τα + και - ?

Δημοσ.

Η σημαντικότερη διαφορά είναι η αξιοποίηση της παραπάνω μνήμης που προσφέρουν τα 64bit. Από κει και πέρα μην περιμένεις ιδιαίτερες διαφορές.

Δημοσ.

Εγω θα λεγα να τα δουλεψεις λιγο και να δεις μετα αν χτυπας πανω απο 2gb...

Γνωμη μου ειναι μονο ισως σε κανενα βαρυ παιχνιδι (μιας και παιζει 8800gts) ισως να τα βρεις σκουρα...

Ακομα μπορεις να κοψεις αρκετες διεργασιες (widgets κτλ.) ωστε να κερδισεις αρκετα.

Δημοσ.

και μενα η γνωμη μου ειναι οτι δε θα χρειαστεις αυτη τη στιγμη πανω απο 2GB μνημης, ακομα και αν βλεπεις οτι γεμιζει μην μασας και νομιζεις οτι χρειαζεσαι περισσοτερη. Τι ακριβως θα δουλευεις στο pc σου?

Δημοσ.

Απλά πράγματα, αλλά ταυτόχρονα...

Θα έχω σίγουρα πάντα ανοιχτό ένα firefox με 4-5 tabs (180mb ram δλδ), ένα Media Player, ένα uTorrent, msn και κάνα Dev C ή Jcreator.

Αυτά είναι τα μονίμως ανοιχτά... Βάλε και κάνα acrobat reader, κάνα openoffice και τπτ τέτοιο που ανοιγοκλείνω κάθε τόσο...

Αυτά είναι ο φυσιολογικός καθημερινός φόρτος εργασίας. Ειδάλλως κάνα game και συνήθως 1080p video playback...

Δημοσ.

με 2GB

εχω παιξει και 4divx ταυτοχρονα σε laptop με firefox ανοιχτο με αρκετα tabs και ανοιξα και επαιζα και pro.

Επισης μια χαρα τα πηγε και σε videoediting με pinnacle με ασυμπιεστο υλικο απο minidv camera

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Απλά πράγματα, αλλά ταυτόχρονα...

Θα έχω σίγουρα πάντα ανοιχτό ένα firefox με 4-5 tabs (180mb ram δλδ), ένα Media Player, ένα uTorrent, msn και κάνα Dev C ή Jcreator.

Αυτά είναι τα μονίμως ανοιχτά... Βάλε και κάνα acrobat reader, κάνα openoffice και τπτ τέτοιο που ανοιγοκλείνω κάθε τόσο...

Αυτά είναι ο φυσιολογικός καθημερινός φόρτος εργασίας. Ειδάλλως κάνα game και συνήθως 1080p video playback...

χαλαραουα πας για μια 2αρα gb επιπλεον και εισαι ωραιος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...