Προς το περιεχόμενο

Έσπασα το modem...χρειάζομαι βοήθεια!

freedubus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν λυπάμαι που ανοίγω νέο θρέντ, αλλά είμαι πολύ νευριασμένος και αγχωμένος αυτή τη στιγμή για να ψάξω.

Πήρα παραμάζωμα τα καλώδια του μόντεμ (καταραμένη βότκα...), έπεσε κάτω το μόντεμ, ένας χαμός. Τελικά έσπασε η κεραία και, ενώ ανάβει κανονικά, δεν βρίσκει δίκτυο, ούτε συνδέεται. Επίσης, όταν είναι το μόντεμ στη μια πρίζα του σπιτιού, δε δουλεύει το σταθερό που έχω συνδέσει στην άλλη.

Μάλλον είναι για πέταμα.

Το μόντεμ είναι το ασύρματο Thomson SpeedTouch 585 v6 του Conn-X.

Τι κάνω τώρα; Χρειάζομαι το ίντερνετ άμεσα για λόγους εργασίας και ακαδημαικούς (γράφω εργασία).

Τι πρέπει να κάνω αύριο το πρωί, ώστε το μεσημέρι να έχω πάλι ίντερνετ;

1. Πάω στον ΟΤΕ, τους λέω τι έγινε και, ενδεχομένως, παίρνω μόντεμ πάλι από εκεί ;

2. Πάω στο Πλαίσιο και αγοράζω νέο μόντεμ;

Σε περίπτωση που προτείνετε το 2ο, ποιό μόντεμ να πάρω, που να είναι το ίδιο με το παλιό, δίχως να ξεφραγκιαστώ;

Βοηθήστε αδέρφια, γιατί δεν την παλεύω, θα τα σπάσω όλα από τα νεύρα και γράφω χάρη σε κάποιο γείτονα με ξεκλείδωτη σύνδεση τώρα...

Δημοσ.

Οχι, δεν το έβαλα ενσύρματα γιατί δεν έχει νόημα. Δεν αναγνωρίζει καν την adsl, από τα φωτάκια που έχει πάνω ανάβουν μόνο το Power και το WLAN.

Δημοσ.

εχω κατι modem εδω που δεν τα χρειαζομαι,αν εισαι εξαρχεια αυριο καποια στιγμη θα περασω απο κει μπορω να στο αφησω.ενσυρματο απλο,να κανεις την δουλεια σου

Δημοσ.
Στη θέση σου θα το δοκίμαζα κι αυτό (εκτός κι αν κινδυνεύει να το φάει κανένας στο κεφάλι)...

Αδερφέ δεν υπάρχει μόντεμ πιά...το πέταξα από το παράθυρο. Δυστυχώς αντιδρώ σα Βίκινγκ σε τέτοιες καταστάσεις.

Επίσης, aaaaa! σε ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά, αλλά δεν μου κάνει το ενσύρματο, δουλεύω με υποφορητό και σε αρκετά μεγάλη απόσταση από το μόντεμ.

Δημοσ.
Αδερφέ δεν υπάρχει μόντεμ πιά...το πέταξα από το παράθυρο. Δυστυχώς αντιδρώ σα Βίκινγκ σε τέτοιες καταστάσεις.

Φαίνεται κι από το avatar σου, λίγο μεγάλη η σπάθα βέβαια αλλά οκ... :-D

Δημοσ.

Χέσε...καμία σχέση. Αυτός είναι εξευγενισμένος νταιτοκατανοφόρος σαμουράι, ενώ εγώ είμαι βάρβαρος πελεκηφόρος Νορμανδός.

Τώρα που ξέσπασα και ηρέμησα κάπως, βλέπω οτι μάλλον θα πρέπει να πάρω ένα wireless modem-router για pstn γραμμή.

Δημοσ.

Εάν πας στην τεχνική υπηρεσία του ΟΤΕ και πεις απλά οτι έχεις πρόβλημα με το μοντεμ σου το αλλάζουν, με την προϋπόθεση όμως να πληρώνεις στο πάγιο σου ένα ΄μικρό ποσό για συντήρηση συσκευής (γύρς στα 90 λεπτά το δίμηνο αν θυμάμαι καλά)!

Δημοσ.
Πρέπει να τους το πάω εκεί το μόντεμ για να γίνει αυτό;

...κι όπως το 'χεις κάνει...

Αλλά ποιό είναι το πρόβλημα να χρησιμοποιήεις ένα ενσύρματο μόντεμ κι ανάλογο μήκος καλωδίου ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...