Προς το περιεχόμενο

Τί να πάρω Htc Diamont ή Samsung Omnia???

asos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω καταμπερδευτεί...είμαι ανάμεσα στα δυο και μια υπερισχύει το ένα μία το άλλο...εσείς τί προτείνετε???

Ευχαριστώ...:-)

Δημοσ.

Omnia με κλειστά ΜΑΤΙΑ.

Είναι σαφώς ανώτερη συσκευή με γρηγορότερο

και πιο οργανωμένο Interface.

Δες τα και τα δύο σε reviews στο Youtube και θα καταλάβεις.

Δες όμως και το Nokia 5800 πριν αποφασίσεις.

Δημοσ.

Εγώ από την άλλη θα σου πρότεινα το Diamond λόγω κυρίως της οθόνης του.

Έχει σχεδόν την διπλάσια ανάλυση από το Omnia - δες και τα 2 δίπλα δίπλα και θα καταλάβεις. Το σερφάρισμα πχ του Diamond είναι τρέλα με την ανάλυση που έχει (480χ640)

Επίσης, την τρελή βάση οπαδών της HTC που φτιάχνουν ό,τι μπορεί να φανταστείς για το Diamond.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=428

Τα υπόλοιπα περί interface δεν ισχύουν και τόσο μιας και είναι πολύ παραμετροποίησιμες οι συσκευές.

Δημοσ.

Και εγω Οmnia θα σου προτεινα για δυο βασικους λογους(συμφωνα με εμενα παντα)

1)Εχει πολυ μα πολυ μεγαλυτερη αναμονη σαν συσκευη......και

2)Σημαντικοτατο...επιλεγεις ή το 8 ή τα 16gb αλλα μπορεις ταυτοχρονα να προσθεσης μεχρι αλλα 16.....και δεν περιοριζεσε στα 4......με αποτελεσμα εαν εισαι και πολυ τον multimedia να κουβαλας μαζι σου τα παντα....Ταινιες,μουσικη βιβλιοθηκη,φωτο ,βιντεο.και οτι αλλο φανταστεις....και φυσικα 5mpx καμερα.....για φωτο..αυτα....:-)

Δημοσ.

Κατοχος diamond εδω ΥΠΕΡ-ευχαριστημενος, το μονο που θα ηθελα ειναι να ειχε λιγο μεγαλυτερη μπαταρια αν κ ετσι οπως ειναι μου κραταει ΣΙΓΟΥΡΑ 2 μερες με τη δικη μου χρηση (hsdpa μονιμως ανοιχτο, wi-fi για λιγο αν χρειαστει, bluetooth μονο για share με φιλους και το βραδυ οταν κοιμαμαι σε flight mode) και στην καλυτερη 3,5 μερες. Κατα τ'αλλα ειναι απλα ενα κοσμημα το τηλεφωνο, μικρο ελαφρυ πανεμορφο και αν ηταν να επιλεξω ξανα, παλι αυτο θα επαιρνα. Σιγουρα οτι επιλογη και να κανεις πιστευω δεν θα το μετανιωσεις γιατι και το ομνια ειναι κορυφαιο.

Δημοσ.

λοιπόν και γω ταλαντευόμουν ανάμεσα στο omnia, στο hp ipaq, i phone, nokia n95 8gb, htc touch diamond κλπ...κλπ... διάβασα λοιπόν τα reviews στις μεγαλύτερες ξένες ιστοσελίδες και το αποτέλεσμα? το omnia έχει τόσο σκοτεινή οθόνη που δυστυχώς την ημέρα θα σε δυσκολεύει πολύ... συνδίασε τώρα την πολύ χαμηλή ανάλυσή της με τις ελάχιστες χιλιάδες χρώματα που διαθέτει, βάλε και τα πολύ μικρά εικονίδια (χρειάζεσαι σίγουρα πένα!) που υπάρχουν σε όλο το μενού πέραν του πρώτου και τότε επέρχεται η καταστροφή...δεν υπάρχει ούτε κλείστρο στην κάμερα, ούτε θύρα usb, η σύνδεση γίνεται με αποκλειστικό καλώδιο της samsung, το αξελερόμετρο παρουσιάζει και αυτό προβλήματα...κλπ...κλπ... κατά τα άλλα οπτικά είναι ένα έργο τέχνης...ελπίζω να βοήθησα... :-)

Δημοσ.

Τώρα πλέον το Diamond με τα 4 μόλις Gb μνήμη φαίνεται αρχαίο!!!!! Και φανταστείτε ότι μέχρι τα μισά του Αυγούστου (πριν την κυκλοφορία του iphone) ήταν το νούμερο 1.

Δημοσ.

Diamond - η διαφορά στην οθόνη είναι τεράστια... δες το από κοντά σε ένα κατάστημα... άμα δουλέψεις λίγο τη VGA δε θα ξαναγοράσεις κινητό χωρίς τέτοια οθόνη (η οθόνη χρησιμοποιείται στο 99% της χρήσης του κινητού). Αν το πάρεις όμως να προσέξεις την οθόνη για κιτρινίλες, γιατί η φουρνιά τώρα στα καταστήματα είναι προβληματική (ένας είχε αλλάξει 4 συσκευές για να πάρει ένα με καλή οθόνη - η αντιπροσωπεία δε δίνει πλέον καινούριες συσκευές για αντικατάσταση, σου αλλάζουν μόνο την οθόνη...)

Δημοσ.

Παιδιά τι Omnia και πενάκι λέτε ? Αφού δεν συμπεριλαμβάνετε στην συσκευασία, όπως στο Htc Diamond, που σημαίνει ότι οι κατασκευαστές έχουν κρίνει ότι δεν χρειάζεται.

Λοιπόν, παράτα τα υπόλοιπα και πάρε iPhone εάν θες στιλάτο, λειτουργικότατο κινητό χωρίς κολλήματα και με πληθώρα προγραμμάτων. +Έχει πάνω του MacOS Λειτουργικό και το Touch του είναι Χρόνια Πολλά , μπροστά !

Δεν είναι δυνατόν όλος ο ντόρος που έχει ξεσπάσει με το iPhone να είναι απλώς λόγω του Μάρκετινγκ.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Άλλωστε έχουν φαγωθεί όλες οι Εταιρίες να βγάλουν

το iPhone killer, δεν μπορεί αυτό να μην σημαίνει κάτι. Μέχρι και η Nokia, πια Nokia, μέχρι και η Blackberry

που έχει σήμα κατατεθέν το πληκτρολόγιο, θα αρχίσει να πουλάει Touch συσκευές.

Θα μου πεις τώρα, αφού ρε φίλε εκεί το πάει η αγορά... το μέλλον. Αμ, την αγορά Touch σήμερα το iPhone την

ανέδειξε. Υπήρχαν και πριν συσκευές αλλά η αγορά πριν το iPhone προσανατολιζόταν σε μη-Touch συσκευές.

Όπως είπα, όπου υπάρχει καπνός , υπάρχει και φωτιά και για καλό δικό σου, άκου τις λαϊκές παροιμίες.

Δημοσ.

ΝΟΚΙΑ 5800 οπωσδήποτε! Να φανταστείς ότι δεν είμαι φαν των ΝΟΚΙΑ, παρ'όλο που είχα παλιά ένα 3410. Δεν τα ήθελα με τίποτα γιατί ήταν πανάκριβα. Όμως, το 5800 είναι πραγματικά καταπληκτικό. Επίσης, Samsung είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ειδικά, το ΟΜΝΙΑ είναι υπέροχο. Με τίποτα όμως, στη ζωή σου, μη πάρεις HTC. Είναι ουσιαστικά άχρηστα. Τουλάχιστον, αυτό λέω εγώ. Το "Διαμάντι" είναι ΜΟΝΟ για εφέ. Βασικά, ήταν γιατί τώρα το εφέ του δεν περνάει, πολύ απλά!

ΝΟΚΙΑ 5800 ή ΟΜΝΙΑ. Τίποτα άλλο.

Όχι στους συμβιβασμούς!

Δημοσ.

Εγω εχω ενα και για τα 2 :P

Windows Mobile :P

Περα απο την πλακα νομιζω οτι και οι 2 επιλογες ειναι παρα πολυ καλες..

Θεωρω οτι αν καποιος εχει δουλεψει HTC δυσκολα το αποχωριζεται.. Το Omnia παντως φαινεται και αυτο μια πολυ καλη εναλλακτικη.

Δημοσ.

Εγω παλι λεω να περιμενεις γιατι σε λιγο ερχεται και αυτο

http://www.gsmarena.com/samsung_m8800_pixon-2535.php

8mpx καμερα και απο οτι λενε κανει την εμφανιση του τελος Οκτωμβριου:P

Ρε παιδια τι λειτουργικο φοραει το γραφει ή εγω δεν το βλεπω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...