tsou_li Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 παιδια, μια βοήθεια. Εχω ηχογραφήσει κατι πολυ σημαντικο στο κινητό και το έχω περασει στο πισι μου και το εκανα convert ως ηχο wav με την καλυτερη δυνατη αναλυση(320 kbps) παλι εχω προβλημα να καταλαβω οσα ακουγονται! κατεβασα και απο το νετ και το sony soundforge 9 (σκεφτηκα οτι ισως βοηθουσε) αλλα εχω μπερδευτει...! Γνωριζει κανεις πως να διαχωρισω τους ηχους? με αυτο το προγραμμα ή ισως καποιο αλλο...? (σημειωση:δεν μιλαω για παρασιτα, αλλα για διαχωρισμο 2 ηχων) ευχαριστω προκαταβολικα!
vagpap Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά σε αυτό τον οδηγό. Χρησιμοποιεί Audacity που είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα.
tsou_li Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 -------------------up------------------
vagpap Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Στο αρχικό σου post είχα την εντύπωση ότι μιλάς για παράσιτα και απαλοιφή αυτών, και αν δεν κάνω λάθος, έτσι ήταν διατυπωμένο... Συνεπώς δεν έχει νόημα η προηγούμενη μου απάντηση... Προσπάθησε να παίξεις με τα equalizer και τα φίτρα συχνοτήτων που έχει, στην περίπτωση που οι ήχοι είναι σε διαφορετικές συχνότητες, να μειώνεις τη μία φορά τον ένα και την άλλη τον άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.