Προς το περιεχόμενο

Καρτα ηχου Εσωτερικη η εξωτερικη ;

kostasdg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά όλα αυτά δεν αμφιβάλω είμαι ξενύχτης και λέω και μαλακίες αλλά αυτό ?

εγώ έχω αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=797014&catalog=20&category=69977761

με τους Drivers του Daniel K

γίνετε αυτό και στον πίνακα της κάρτας παίρνω τις ίδιες λειτουργίες με την XF-i Xtreme Audio που έχω σε άλλο pc

με τα πολλά και πάλι επιμένω σε pc 3χρώνων και χωρίς να ξέρω καν τι είναι πάλι μια κουράδα crap θα του έβαζα μαζί με τους drivers του τύπου για να γίνει μια uber κουράδα :lol:

post-42566-129062974423_thumb.jpg

και btw overclock μπορεί να μην γίνετε cap-mod όμως γίνετε :lol:

περί των chip δεν τα ήξερα παραδίνομαι αν το λες έτσι θα είναι

Δημοσ.

Δεν αμφέβαλλα οτι γράφει X-fi -αφού διαβάζει οτι έχεις Χ-Fi από τον οδηγό- απλά σου λέω πως η κάρτα δεν λειτουργεί σαν X-fi. Να στο πω πιο απλά: Αν μοντάρεις το super pi να σου δείχνει μείον 3 δευτερόλεπτα , δεν σημαίνει κι όλας πως ο υπολογιστής έκανε τους υπολογισμούς σε τρία δευτερόλεπτα λιγότερο, έτσι δεν είναι? Οι κάρτες των 15-20 ευρώ είναι πεταμένα λεφτά αφού κάνουν την ίδια δουλειά με τις on-board. Ότι οδηγούς και να βάλεις. Την έχω πατήσει κι εγώ. Και δεν είμαι γενικά της άποψης πως ακριβό=καλό στο συγκεκριμένο προϊόν. Ειδικά όσον αφορά την creative που μόνο όνομα και πράγμα δεν είναι ειδικά με τους οδηγούς τους.

Δημοσ.
με τα πολλά και πάλι επιμένω σε pc 3χρώνων και χωρίς να ξέρω καν τι είναι πάλι μια κουράδα crap θα του έβαζα μαζί με τους drivers του τύπου για να γίνει μια uber κουράδα :lol:

κι εγώ τη φράση του vatos που συζητάτε δεν τη καταλαβαίνω

τι εννοείς σε παλιό pc δεν θα του έβαζες πιο ακριβή κάρτα ήχου, τι σχέση έχει ο ήχος με το πόσο καλό είναι το pc, δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφεις

εννοώ δεν είναι κάρτα γραφικών να εξαρτάται το τι θα βάλεις με το τι έχεις (εκτός από τα ηχεία βέβαια)

το τι θα βάλεις έχει να κάνει με το τι θέλεις να ακούς είτε μπει σε p3 είτε σε c2q

Δημοσ.

frenzy εγώ μιλάω οτι οι drivers παίζουν είχε γίνει ολόκληρο σκηνικό με την creative και τον Daniel Κ και γιατί παίζουν αν βρεις μια απλή καρτούλα δοκίμασε το γιατί ακούς διαφορά όταν χρησιμοποιεί το crystalizer και κάτι άλλες βλακείες που σαν SE δεν τα έχει anyway

με τα πολλά μπλέξαμε λίγο τα μπούτια μας οπότες δεν το παλεύω άλλο

ναι δεν είναι κάρτα γραφικών αλλά συνεχίζω να λέω για ένα pc που δεν ξέρουμε ούτε τι σύνθεση έχει ούτε τι θέλει να κάνει το παιδί ακόμα δεν θα έβαζα κάρτα ήχουν των 100? είναι καθαρά άποψή μου και γιατί αν πχ το παιδί θέλει να βλέπει HD και το pc δεν την παλεύει να παίξει τι να την κάνει την κάρτα ? αν θέλει μουσική ας επικεντρωθεί στα ηχεία του αν θέλει home cinema οποιαδήποτε με οπτική ινα δίνει ασυμπίεστο ήχο οπότε θα είναι θέμα ampplifier

Δημοσ.

Στην περιπτωση που μιλαμε για XP...

Οι Audigy και οι X-Fi εχουν τις ιδιες hardware δυνανοτητες, ΑΛΛΑ, στις αναλογικες τους εξοδους εχουν αρκετη διαφορα, αρκετη για να δικαιολογηση ενα κοστος 100 ευρω, ειδικα για καποιον που δινει 100 ευρω μονο για καλωδια ηχειων (σαν και μενα, μονο που προσωπικα οδηγω αυτο το συστημα με M-Audio, οχι Creative)

Στην περιπτωση που μιλαμε για Vista... Η Creative δεν μπηκε καν στον κοπο να ξαναγραψει τους drivers για να υποστηριζουν το νεο μοντελο ηχου των Vista (κλασεις ανωτερο σε σχεση με αυτο των XP)

Για HTPC η Carputer, μια Audigy με kX ειναι ιδανικη, λογω της ευελιξιας που εχεις μεσω του DSP (bass-redirection, surround mapping κλπ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...