range22 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 λοιπον παιδες θελω βοηθεια πηρα τον υποφαινομενο λογαριασμο μετα απο 4 σχεδον μηνες συνδρομης στην Connx και εχω τις χρεωσεις που φαινονται.....διπλα σε καθε μια εχω γραψει την καθε χρεωση γιατι δε φαινονται καθαρα τα νουμερα.... Το σημειο που με ενδιαφερει είναι τα Εφάπαξ και περιοδικα τέλη . Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ειναι τοσο πανακριβα... Το πακετο που πληρωνω στον οτε είναι Δωρεαν Αστικες και υπεραστικες κλησεις + ADSL Internet 24 mbit -----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 06 : 48 : 45----- Η φωτο του λογαριασμου ειναι αυτη http://img293.imageshack.us/my.php?image=dsc08235vi8.jpg
Vamire666 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Στο Ελλουδισταν ζεις μετα τα πανεμορφα τοπια με την Ακροπολη με την Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ τι θελεις να μιλας και φθηνα αμ δε αμ δε!!! LOL
Insane84 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δε μπορώ να δω τίποτα καθαρά εκτός από το ποσό πληρωμής το οποίο μου φαίνεται χαμηλό... Στον πρώτο λογαριασμό πληρώνεις τους δυο πρώτους μήνες και προπληρώνεις τους άλλους δυο οπότε 4 μήνες...κανονικά τότε έπρεπε να σου έρθει (15πάγιο+15απεριοριστες)χ4 = 120 και 30χ4 το dsl 120 οπότε 240 ευρω...εκτός και αν είχες από πριν otetalk χωρίς ιντερνετ όπως εγώ, είχες πληρώσει το πρώτο τετράμηνο αυτού και συνεχίζει κανονική δίμηνη χρέωση στο connextalk για πάγιο και απεριοσιστες με κάποια εκπτωση και απλά πλήρωσες τους 4 μήνες του dsl που έβαλες με το connex οπότε δικαιολογήται το 175...και γω κάπου τόσο το περιμενω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.