Liberito Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Έχω ένα καινούργιο Philips ασύρματο με conn-x. Θέλω να αλλάξω τον κωδικό για να είναι ασφαλές το δίκτυο μου πηγαίνω στην ιστοσελίδα για να μπω στο ασύρματο και μετά στο security. Όταν αλλάξω όμως τον κωδικό (π.χ. τον πρώτο) και κάνω save μετά δεν συνδέομαι ποια με το ασύρματο. Συγκεκριμένα μου γράφει ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ.
The_Judas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Έχω ένα καινούργιο Philips ασύρματο με conn-x. Θέλω να αλλάξω τον κωδικό για να είναι ασφαλές το δίκτυο μου πηγαίνω στην ιστοσελίδα για να μπω στο ασύρματο και μετά στο security. Όταν αλλάξω όμως τον κωδικό (π.χ. τον πρώτο) και κάνω save μετά δεν συνδέομαι ποια με το ασύρματο. Συγκεκριμένα μου γράφει ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ. Αλλάζεις τον κωδικό στην ιστοσελίδα του router. Τα windows όμως έχουν αποθηκευμένο τον παλιό κωδικό, έτσι δεν είναι? Οπότε κοίταξε να αλλάξεις και εκεί τον κωδικό με τον οποίο συνδέεσαι με το router.
poulinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Θα πας στα ασυρματα δικτυα θα σβησεις οτι δικτυα υπαρχουν και μετα θα ξαναψαξεις για καινουριο δικτυο και θα βαλεις τον νεο κωδικο.κλειδωμα βαλε wpa2 ειναι οτι καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.