Paytor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εχω μια απορία. Θέλω να κάνω Format τον υπολογιστή μου, βάζω το cd των windows και κάνω επανεκίνηση έτσι ώστε να κάνω boot απο το cd. Με το που βγάζει το"πατήστε ενα πλήκτρο για να......." πατάω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Οταν μπαίνω στα windows και στο BIOS δουλέυει όμως κανονικά το πληκτρολόγιο. Τι μπορεί να φταίει???Εχει κανένας καμία ιδέα? Ευχαριστώ!
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Να υποθέσω οτι στο Boot order έχεις βάλει σαν πρώτη συσκευή το drive που χρησιμοποιείς, έτσι;
Paytor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ναι έτσι ακριβώς! First Boot Device είναι το cd!
karabouzouk... Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Αφού του βγάζει πατήστε πλήκτρο για να ξεκινήσετε από cd τι άλλη συσκευή θα μπορούσε να έχει ως προτεύον...!? Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι έχεις usb πληκτρολόγιο το οποίο δεν δουλεύει τουλάχιστον σωστά στα bios... Μπορεί όντως να το έχεις ενεργοποιημένο στις ρυθμήσεις των bios αλλά μερικες φορές αντιστέκεται... Η σίγουρη λύση αν όντως έχεις τέτοιο πληκτρολόγιο είναι να βάλεις ένα "παλιού" τύπου πληκτρολόγιο ξέρεις αυτό με το μοβ βήσμα και θα κάνεις τη δουλειά σου εγγιημένα...
k_w_t Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Κοιτα αν στο Bios εχει καπου USB keyboard support και ρυθμισε το αναλογα με το τι πληκτρολόγιο εχεις. Και σε μερικους που συμβαινει το κουφο να προχωραει το cd και μετα να μην βλεπει το πληκτρολόγιο (το εχω συναντησει σε καποια GIGABYTE M/B) αποσυνδεστε το ποντικι κατα την εγκατασταση.
Paytor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω αυτα που είπατε και θα ενημερώσω!
Paytor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δοκίμασα διαφορετικό πληκτρολόγιο(αυτό με το μοβ βήσμα ) και όντως δούλεψε. Ευχαριστώ παίδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.